TRAILRUN KALENDER

Bekijk hier alle trailruns in Nederland

Austerlitz Trail Zomer Editie 2024

Austerlitz trail zomer editie

De routes van de Austerlitz Trail lopen door de Staatsbossen, tot aan de grens met het natuurgebied Bornia. Als je wel de Pyramide van Austerlitz kent, maar alleen in dat gedeelte van de natuur bent geweest,.. dan zul je verbaast zijn over dit prachtige omliggende gebied.

De start en finish is bij de KNVB Campus in Zeist, wat midden in de bossen ligt.


Afstanden Austerlitz Trail

Je kunt bij de Austerlitz Trail meedoen aan de volgende afstanden:

  • 7.5 Kilometer
  • 15 Kilometer
  • 25 Kilometer
  • 35 Kilometer

Details van deze trail

  • Austerlitz Trail
  • Datum: 10 augustus 2024
  • Locatie: Zeist, Utrecht
  • Inschrijven: via deze link.

Inschrijven Austerlitz Trail

Meer informatie en inschrijven gaat bij de organisatie van dit evenement, via deze link.

Over Austerlitz

Austerlitz, een schilderachtig dorp in de provincie Utrecht, Nederland, heeft een rijke geschiedenis en een charmante uitstraling. Het dorp is vooral bekend vanwege de Piramide van Austerlitz, een historisch monument dat de Franse overheersing in Nederland herdenkt.

De Piramide van Austerlitz is gebouwd in 1804 door soldaten van Napoleon Bonaparte, toen Nederland onder Franse controle stond. Het is een opvallende piramidevormige heuvel die oorspronkelijk bedoeld was als uitkijkpunt voor het Franse leger. Vandaag de dag is het een populaire toeristische attractie en biedt het een prachtig uitzicht op de omliggende bossen en heidevelden.

Austerlitz ligt in een schilderachtige natuurlijke omgeving en is omgeven door uitgestrekte bossen en heidelandschappen. Het is een geweldige plek voor wandelaars en natuurliefhebbers, met tal van wandelpaden en fietsroutes.

Het dorp heeft ook enkele gezellige cafés en restaurants waar je kunt genieten van lokale gerechten en de gastvrijheid van de gemeenschap. Kortom, Austerlitz is een historisch juweel in een prachtige natuurlijke omgeving en biedt bezoekers de kans om zowel de geschiedenis als de natuurlijke schoonheid van Nederland te ervaren.

--------------------

Onze complete kalender vind je hier. Mis je een evenement? Laat het dan weten via onze contactpagina en we voegen hem direct toe. Er zijn geen kosten aan verbonden. De informatie op deze pagina komt van het evenement. Let goed op, er kunnen soms wijzigingen opgetreden zijn. Ook voor details als exacte locatie en starttijden kun je het beste op de website van de organisatie kijken. 

Laat een reactie achter

Let op: reacties moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.

CO2-neutraal verzenden met Shopify Planet
CO2-neutrale verzending bij alle bestellingen
Powered by Shopify Planet