TRAILRUN KALENDER

Bekijk hier alle trailruns in Nederland

Deze week op de trails | 2024 - Week 32

Deze week op de trails | 2024 - Week 32

Hopelijk lukt het om tussen al het kijken van sport door ook nog zelf lekker te sporten. Het weer is er in ieder geval goed voor. Wat gaat er deze week op de trails gebeuren?

Evenementen in Nederland

Dit weekend is er in Nederland de Austerlitz Trail Zomer Editie. Als je eens wat anders wilt kun je morgen ook meedoen aan de Obstacle Run in Staphorst

Alle trails in Nederland vind je op onze kalender. Mis je iets? Laat het ons weten.

Evenementen in het buitenland

In de Salomon Golden Trail Series is er dit weekend Sierre-Zinal in Zwitserland. 

Trailpodcast van de week

Ook deze week weer een podcast om te luisteren tijdens de lange duurlopen. Deze keer een wat bekendere, die niet specifiek over trailrunning gaat. Het is de podcast over sport, onderzoek en innovatie waarbij ze diep ingaan op de wetenschap achter de sport, voeding en presteren.  

Abonneren via Spotify van via deze link.

Een overzicht van alle podcasts vind je hier.

Nieuwe producten in onze winkel

We hebben de nieuwste trailschoen van Saucony op voorraad. De Saucony Ride TR2. Een mooie schoen voor je dagelijkse trails of als je ook stukjes over de verharde weg loopt, onderweg naar de trails.

Bekijk hier het assortiment, bestel het online of kom ze passen in onze winkel

Wat zijn we aan het testen?

Je kunt nooit genoeg trailschoenen hebben. Diverse trails, diverse ondergronden, diverse schoenen. Pas waren wel al een schoen van VJ aan het testen, de nieuwe MAXx 2. Op dit moment is de VJ Lightspeed aan de beurt. Een prachtige witte schoen, die je op de trails natuurlijk mooi wit gaat houden. Binnenkort meer info.


Verder lezen

Zoek je nog een leuk boek over (trail-)running? Hier een aantal suggesties. Deze liggen in onze winkel. Als je er een keertje eentje wilt lenen, kom dan gerust langs. Ideaal voor op je vakantie.

Heb je nog tips, suggesties, vragen of mooie nieuwe producten? Laat het ons weten in de comments, via winkel@trail.nl of op via de Whatsapp knop rechtsonder.

CO2-neutraal verzenden met Shopify Planet
CO2-neutrale verzending bij alle bestellingen
Powered by Shopify Planet