TRAILRUN KALENDER

Bekijk hier alle trailruns in Nederland

Zevenheuvelentrail 2024

zevenheuvelentrail
Na het succes van de eerste twee edities, komt alweer de derde Zevenheuvelentrail eraan: Op 21 september 2024 liggen de paden in de bossen rondom Nijmegen klaar voor de deelnemers aan de 7 km, 14 km, 21 km, 28 km, 42 km én een nieuwe 60 km. Met een gevarieerd aanbod in verschillende afstanden is er voor ieder wat wils, van beginnende trailers tot de bikkels die binnen 60 km zo'n 1.300 hoogtemeters willen maken. 

Afstanden 

Je kunt bij de Zevenheuvelentrail meedoen aan de volgende afstanden:

  • 7 Kilometer
  • 14 Kilometer
  • 21 Kilometer
  • 28 Kilometer
  • 42 Kilometer
  • 60 Kilometer

Details van deze trail

  • Zevenheuvelentrail
  • Datum: 21 september 2024
  • Locatie: Heilig Landstichting, Gelderland
  • Meer info: via deze link.

Inschrijven Zevenheuvelentrail

Meer informatie gaat bij de organisatie van dit evenement, via deze link.

Over de bossen rondom Nijmegen

Ontdek de uitgestrekte bossen rondom Nijmegen, een ware schatkist voor trailrunners die op zoek zijn naar avontuur en natuurlijke schoonheid. Deze bossen, bekend om hun rijke historie en biodiversiteit, bieden een serene escape voor iedereen die de dagelijkse stress wil ontvluchten en zichzelf wil onderdompelen in de natuur.

De bossen rond Nijmegen zijn bezaaid met een netwerk van paden die door oude beuken- en eikenbossen slingeren, langs heldere beekjes en over glooiende heuvels. Of je nu een beginner bent of een ervaren trailrunner, de diversiteit in het terrein biedt uitdagingen en plezier voor elk vaardigheidsniveau. Van zachte bosbodems die ideaal zijn voor een lange duurloop tot technische trails die je behendigheid en snelheid op de proef stellen.

Trailrunnen in de bossen rond Nijmegen is niet alleen een fysieke activiteit maar ook een ervaring die de geest verrijkt. De rustige omgeving, het zingen van vogels en het ruisen van de wind door de bladeren bieden een perfecte achtergrond voor mindfulness en reflectie tijdens je loop. Dit maakt de bossen rond Nijmegen de perfecte bestemming voor elke trailrunner die op zoek is naar een balans tussen lichaam en geest.

--------------------

Onze complete kalender vind je hier. Mis je een evenement? Laat het dan weten via onze contactpagina en we voegen hem direct toe. Er zijn geen kosten aan verbonden. De informatie op deze pagina komt van het evenement. Let goed op, er kunnen soms wijzigingen opgetreden zijn. Ook voor details als exacte locatie en starttijden kun je het beste op de website van de organisatie kijken. 

Laat een reactie achter

Let op: reacties moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.

CO2-neutraal verzenden met Shopify Planet
CO2-neutrale verzending bij alle bestellingen
Powered by Shopify Planet