TRAILRUN KALENDER

Bekijk hier alle trailruns in Nederland

Trailrun Terschelling 2025

Trailrun Terschelling 2025

Terschelling is bij uitstek geschikt voor trailrunning: er is bos, er zijn duinen, er is strand en er is ruimte. Veel ruimte. Je kunt bij de Trailrun Terschelling kiezen uit drie schitterende en zeer afwisselende routes van 10, 15 en 25 kilometer. De langste afstand is een echte uitdaging en daardoor alleen geschikt voor geoefende trailrunners. Ook voor de middelste afstand dien je enige ervaring met trailrunning te hebben. Ben je beginnend trailrunner of wil je graag eens kennismaken met deze prachtige sport. Maar voor alle routes geldt: lopen op een eiland is altijd een bijzondere en onvergetelijke belevenis!

Afstanden 

Je kunt bij de Trailrun Terschelling meedoen aan de volgende afstanden:

  • 10 Kilometer
  • 15 Kilometer
  • 25 Kilometer

Details van deze trail

  • Trailrun Terschelling
  • Datum: 9 maart 2025
  • Locatie: Terschelling, Friesland
  • Meer info: via deze link.

Inschrijven Trailrun Terschelling

Meer informatie gaat bij de organisatie van dit evenement, via deze link.

Over Terschelling

Terschelling, een van de Nederlandse Waddeneilanden, biedt een uitmuntende omgeving voor trailrunning, met zijn dynamische en diverse landschap. Het eiland is rijk aan uitgestrekte stranden, glooiende duinen, dichte bossen en pittoreske dorpjes, wat zorgt voor een afwisselende en uitdagende route voor elke hardloper.

De trailroutes op Terschelling zijn bijzonder aantrekkelijk door de natuurlijke hindernissen zoals zand, schelpenpaden en bosgrond, die een goede test zijn voor de behendigheid en uithoudingsvermogen van de lopers. Bovendien biedt het eiland een uniek uitzicht op de Waddenzee en het Noordzeestrand, wat een verfrissende en inspirerende achtergrond creëert voor elke loop.

Tijdens een trailrun op Terschelling kun je ook genieten van de rijke flora en fauna, waaronder diverse vogelsoorten en de karakteristieke cranberryvelden. De combinatie van natuurlijke schoonheid, cultureel erfgoed en uitdagende looproutes maakt Terschelling een topbestemming voor trailrunners die op zoek zijn naar een onvergetelijke ervaring in de buitenlucht.

--------------------

Onze complete kalender vind je hier. Mis je een evenement? Laat het dan weten via onze contactpagina en we voegen hem direct toe. Er zijn geen kosten aan verbonden. De informatie op deze pagina komt van het evenement. Let goed op, er kunnen soms wijzigingen opgetreden zijn. Ook voor details als exacte locatie en starttijden kun je het beste op de website van de organisatie kijken. 

 

Laat een reactie achter

Let op: reacties moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.

CO2-neutraal verzenden met Shopify Planet
CO2-neutrale verzending bij alle bestellingen
Powered by Shopify Planet