TRAILRUN KALENDER

Bekijk hier alle trailruns in Nederland

RunForestRun Dwingelderveld 2024

RunForestRun Dwingelderveld 2024

De RUNFORESTRUN trailruns zijn exclusieve trailrun evenementen in de mooiste natuurgebieden van noord en oost Nederland. Deze zijn exclusief door de kleinschaligheid.

Afstanden 

Je kunt bij de RunForestRun Dwingelderveld meedoen aan de volgende afstanden:

  • 15 Kilometer
  • 27 Kilometer
  • 44 Kilometer

Details van deze trail

  • RunForestRun Dwingelderveld
  • Datum: 27 oktober 2024
  • Locatie: Dwingeloo, Drenthe
  • Meer info: via deze link.

Inschrijven RunForestRun Dwingelderveld

Meer informatie gaat bij de organisatie van dit evenement, via deze link.

Over het Dwingelderveld

Het Dwingelderveld in Drenthe is een uitstekende locatie voor trailrunning, bekend om zijn uitgestrekte en gevarieerde natuurlandschappen. Als het grootste natte heidegebied van West-Europa biedt het Dwingelderveld een uniek decor voor hardlopers die op zoek zijn naar zowel natuurlijke schoonheid als een fysieke uitdaging. De goed onderhouden paden leiden lopers door een afwisselend terrein van heide, bossen, en vennen, waardoor het park geschikt is voor zowel beginners als ervaren trailrunners.

Tijdens een trailrun in dit gebied kun je genieten van de rust en de ruimte die het Dwingelderveld te bieden heeft. De routes zijn doorgaans zacht en vlak, wat het een toegankelijke keuze maakt voor een breed publiek. Echter, de mogelijkheid om lange afstanden af te leggen zonder veel herhaling in de route biedt ook voldoende uitdaging voor de meer ervaren lopers.

Het Dwingelderveld is bovendien een habitat voor vele diersoorten, waardoor lopers vaak worden verrast door een ontmoeting met schapen, reeën of zeldzame vogels, wat elke loopbeleving verrijkt en uniek maakt.

--------------------

Onze complete kalender vind je hier. Mis je een evenement? Laat het dan weten via onze contactpagina en we voegen hem direct toe. Er zijn geen kosten aan verbonden. De informatie op deze pagina komt van het evenement. Let goed op, er kunnen soms wijzigingen opgetreden zijn. Ook voor details als exacte locatie en starttijden kun je het beste op de website van de organisatie kijken. 

Laat een reactie achter

Let op: reacties moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.

CO2-neutraal verzenden met Shopify Planet
CO2-neutrale verzending bij alle bestellingen
Powered by Shopify Planet