TRAILRUN KALENDER

Bekijk hier alle trailruns in Nederland

Leersumse Veld Trail Zomer 2024

Leersumse Veld Trail Zomer 2024

Een prachtig gebied, midden op de Utrechtse Heuvelrug. Eenmaal onderweg.. alleen maar natuurlijke paden. Langs uitgestrekte heidevelden, zandvlaktes, door bossen en over veel single tracks. We zijn te gast bij Landgoed De Ginkel voor de start en de finish. We zijn erg blij met deze unieke routes door deze rustige en bijzondere gebieden.

Afstanden 

Je kunt bij de Leersumse Veld Trail meedoen aan de volgende afstanden:

  • 11 Kilometer
  • 11 Kilometer
  • 21 Kilometer

Details van deze trail

  • Leersumse Veld Trail
  • Datum: 7 september 2024
  • Locatie: Leersum, Gelderland
  • Meer info: via deze link.

Inschrijven Leersumse Veld Trail

Meer informatie gaat bij de organisatie van dit evenement, via deze link.

Over de Utrechtse Heuvelrug

De Utrechtse Heuvelrug is een opvallende geologische formatie en een van de meest prominente natuurlijke kenmerken in Nederland. Deze langgerekte heuvelrug strekt zich uit van het Gooimeer in het noorden tot de Grebbeberg in het zuiden, dwars door de provincie Utrecht.

De Utrechtse Heuvelrug is een ware schat voor natuurliefhebbers en biedt een gevarieerd landschap met uitgestrekte bossen, zandverstuivingen, heidevelden en prachtige landgoederen. Het gebied is doordrenkt met geschiedenis, met overblijfselen uit de prehistorie en talloze kastelen en buitenhuizen.

Het is een paradijs voor wandelaars en fietsers, met talloze wandel- en fietspaden die je door het adembenemende landschap leiden. Het uitgestrekte netwerk van paden biedt mogelijkheden voor avonturen van verschillende lengtes en moeilijkheidsgraden.

Bovendien staat de Utrechtse Heuvelrug bekend om zijn rijke biodiversiteit, met diverse flora en fauna. Het is een geweldige plek voor vogelspotters en natuurfotografen.

Kortom, de Utrechtse Heuvelrug is een magische bestemming waar natuur en geschiedenis samenkomen. Het biedt bezoekers de mogelijkheid om te genieten van de prachtige natuur en het erfgoed van Nederland, en het is een ideale plek om te ontsnappen aan de drukte en de rust en schoonheid van de natuur te omarmen.

--------------------

Onze complete kalender vind je hier. Mis je een evenement? Laat het dan weten via onze contactpagina en we voegen hem direct toe. Er zijn geen kosten aan verbonden. De informatie op deze pagina komt van het evenement. Let goed op, er kunnen soms wijzigingen opgetreden zijn. Ook voor details als exacte locatie en starttijden kun je het beste op de website van de organisatie kijken. 

Laat een reactie achter

Let op: reacties moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.

CO2-neutraal verzenden met Shopify Planet
CO2-neutrale verzending bij alle bestellingen
Powered by Shopify Planet