TRAILRUN KALENDER

Bekijk hier alle trailruns in Nederland

Groote Heide Ultra 2024

Groote Heide Ultra 2024

De Groote Heide Ultra neemt je mee door de prachtige natuur tussen Aalst-Waalre, Eindhoven, Heeze, Leende en Valkenswaard. Veel single tracks, prachtige bospaden en landschap wisselingen. Het is een bijzonder kenmerkend Brabants stukje natuur, waarbij natuurlijke paden de landerijen verbinden.

Afstanden 

Je kunt bij de Groote Heide Ultra meedoen aan de volgende afstanden:

  • 52 Kilometer

Details van deze trail

  • Groote Heide Ultra
  • Datum: 31 augustus 2024
  • Locatie: Geldrop, Noord-Brabant
  • Meer info: via deze link.

Inschrijven Groote Heide Ultra

Meer informatie gaat bij de organisatie van dit evenement, via deze link.

Over de Groote Heide

De Groote Heide, een uitgestrekt natuurgebied dat zich uitstrekt over de grens tussen Nederland en België, biedt een perfecte setting voor een trailrun. Dit unieke landschap kenmerkt zich door zijn uitgestrekte heidevelden, dichte bossen, zandverstuivingen en vennen, waardoor het een divers en uitdagend parcours biedt voor hardlopers.

De trailrun op De Groote Heide voert de deelnemers door een afwisselend terrein dat het uiterste vraagt van hun behendigheid en uithoudingsvermogen. De paden slingeren zich door de paarse heide, over zanderige vlaktes en door schaduwrijke bossen, met onderweg natuurlijke hindernissen die voor een extra dimensie zorgen. Deze variatie maakt elke kilometer uniek en houdt de lopers zowel fysiek als mentaal scherp.

Naast de fysieke uitdaging biedt De Groote Heide een ongeëvenaarde natuurbeleving. De rust en de schoonheid van het landschap, met zijn rijke biodiversiteit, geven lopers een gevoel van vrijheid en verbondenheid met de natuur. Een trailrun op De Groote Heide is niet alleen een sportieve prestatie, maar ook een moment van bezinning en genieten van de ongerepte natuur die dit gebied zo bijzonder maakt.

--------------------

Onze complete kalender vind je hier. Mis je een evenement? Laat het dan weten via onze contactpagina en we voegen hem direct toe. Er zijn geen kosten aan verbonden. De informatie op deze pagina komt van het evenement. Let goed op, er kunnen soms wijzigingen opgetreden zijn. Ook voor details als exacte locatie en starttijden kun je het beste op de website van de organisatie kijken. 

Laat een reactie achter

Let op: reacties moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.

CO2-neutraal verzenden met Shopify Planet
CO2-neutrale verzending bij alle bestellingen
Powered by Shopify Planet