TRAILRUN KALENDER

Bekijk hier alle trailruns in Nederland

Brooks Duinentrail Schoorl 2024

Brooks Duinentrail Schoorl 2024

Deze trails gaan door het schitterende en uitdagende duinengebied bij Schoorl, Bergen, Hargen en Camperduin. De duintoppen zijn hier het hoogste van Nederland. De langste afstand heeft ruim 750 hoogtemeters. Dit in combinatie met de weersomstandigheden in die periode in de duinen en aan zee maken deze tocht een ware uitdaging!

Nieuw in 2024 is de start en finish vanuit strandtent Laguna Beach in Camperduin!

Afstanden 

Je kunt bij de Duinentrail meedoen aan de volgende afstanden:

  • 12 Kilometer
  • 19 Kilometer
  • 38 Kilometer

Details van deze trail

  • Duinentrail
  • Datum: 27 oktober 2024
  • Locatie: Camperduin, Noord-Holland
  • Meer info: via deze link.

Inschrijven Duinentrail

Meer informatie gaat bij de organisatie van dit evenement, via deze link.

Over het duingebied van Schoorl

Het duingebied van Schoorl, gelegen in Noord-Holland, is een unieke en uitdagende locatie voor trailruns. Dit gebied, dat de hoogste en breedste duinen van Nederland omvat, biedt een spectaculair parcours voor zowel beginnende als gevorderde trailrunners. De routes door de Schoorlse Duinen kenmerken zich door stevige klimmen en snelle afdalingen, wat zorgt voor een afwisselende en uitdagende loopervaring.

Een bijzonder kenmerk van het gebied is de afwisseling tussen dichte dennenbossen en open duinlandschappen, waardoor lopers tijdens hun run van diverse uitzichten kunnen genieten. Het zandige terrein test de kracht en behendigheid van de lopers, terwijl de zeebries een verfrissende touch geeft aan de inspanning.

De Schoorlse Duinen zijn ook ecologisch waardevol, met diverse flora en fauna die het gebied rijk is. Lopers kunnen tijdens hun run genieten van de natuurlijke schoonheid en mogelijk zelfs wilde dieren zoals konijnen en vogels spotten. Dit maakt elke trailrun in het duingebied van Schoorl zowel uitdagend als inspirerend.

--------------------

Onze complete kalender vind je hier. Mis je een evenement? Laat het dan weten via onze contactpagina en we voegen hem direct toe. Er zijn geen kosten aan verbonden. De informatie op deze pagina komt van het evenement. Let goed op, er kunnen soms wijzigingen opgetreden zijn. Ook voor details als exacte locatie en starttijden kun je het beste op de website van de organisatie kijken. 

Laat een reactie achter

Let op: reacties moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.

CO2-neutraal verzenden met Shopify Planet
CO2-neutrale verzending bij alle bestellingen
Powered by Shopify Planet