TRAILRUN KALENDER

Bekijk hier alle trailruns in Nederland

Airborn Freedom Run Trail 2024

Airborn Freedom Run Trail 2024

Yes! In samenwerking met MudSweatTrails gaan ook de trails weer van start! En wel op zondag 15 september 2024. Jij kiest jouw favoriete afstand. Deze toffe loop heeft geen tijdsregistratie en klassement en valt écht onder een belevingstrails. Je start op Papendal en finisht in de binnenstad van Arnhem. Deze trails brengen je via een zorgvuldig uitgezet parcours langs de meest historische plekken tijdens de Slag om Arnhem / Operation Market Garden. Ook heb je de mogelijkheid om stil te staan bij de Airborne War Cemetery en kun je een kruisje plaatsen op de begraafplaats, deze ontvang je bij inschrijving. Tijdens deze trails draait alles om herdenken, beseffen en beleven. Kom jij ook in beweging? 

Afstanden Airborn Freedom Run Trail

Je kunt bij de Airborn Freedom Run Trail meedoen aan de volgende afstanden:

  • 21 Kilometer
  • 30 Kilometer
  • 45 Kilometer

Details van deze trail

  • Airborn Freedom Run Trail
  • Datum: 15 september 2024
  • Locatie: Arnhem, Gelderland
  • Inschrijven: via deze link.

Inschrijven Airborn Freedom Run Trail

Meer informatie en inschrijven gaat bij de organisatie van dit evenement, via deze link.

Over de omgeving van Arnhem

Ontdek de adembenemende omgeving van Arnhem, een verborgen juweel voor trailrunners. Gelegen in het hart van Nederland, biedt Arnhem een divers landschap dat elke trailrunner zal verrassen en uitdagen. Van de uitgestrekte bossen en heuvels van de Veluwezoom tot de kronkelende paden langs de rivieren Rijn en IJssel, de regio rond Arnhem is een paradijs voor liefhebbers van de buitensport.

De omgeving van Arnhem staat bekend om zijn natuurlijke schoonheid, met routes die lopers door historische parken, langs imposante landgoederen, en door beschermde natuurgebieden voeren. Deze goed onderhouden en gemarkeerde paden zijn geschikt voor zowel beginners als gevorderde lopers, met afstanden die variëren van korte, ontspannen jogs tot langere, uitdagende runs.

Of je nu de voorkeur geeft aan een rustige loop door het groen of een technische trail over heuvelachtig terrein, de omgeving van Arnhem biedt een unieke loopervaring waarbij je één wordt met de natuur. Trailrunning rond Arnhem is niet alleen een manier om fit te blijven, maar ook een kans om te genieten van de prachtige landschappen en de rijke biodiversiteit die deze regio te bieden heeft.

--------------------

Onze complete kalender vind je hier. Mis je een evenement? Laat het dan weten via onze contactpagina en we voegen hem direct toe. Er zijn geen kosten aan verbonden. De informatie op deze pagina komt van het evenement. Let goed op, er kunnen soms wijzigingen opgetreden zijn. Ook voor details als exacte locatie en starttijden kun je het beste op de website van de organisatie kijken. 

Laat een reactie achter

Let op: reacties moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.

CO2-neutraal verzenden met Shopify Planet
CO2-neutrale verzending bij alle bestellingen
Powered by Shopify Planet