Trailrun Reizen

Trailrun Reizen

Heb je alle trailruns in Nederland wel gezien of kom je liever wat meer hoogtemeters dan wat Limburg heeft te bieden? Dan is het tijd voor trailrun reizen.

Trailrun Reizen

Een waarschuwing vooraf. Als je de websites met trailrunreizen gaat bekijken wil je direct je spullen pakken en op reis. Prachtige trails in hele mooie omgevingen. Hieronder een aantal websites met de mooiste trailreizen.

@Samenbergop

Samenbergop 11

Wij, Janet en Ive, zijn 2 ervaren ultra-traillopers en we vinden het heerlijk om onze passie te delen.

We nemen jou graag mee om onder de meest optimale omstandigheden jouw (eerste) stappen in de wereld van het bergtrailen te zetten.

Accomodatie, gezonde sportmaaltijden, begeleiding, sportmassage, de leukste routes,… Alles wordt door ons voorzien!

Bekijk hier de @samenbergop reizen.

MudSweatTrails Reizen

Bij de bekende trailrun community MudSweatTrails (MST) kun je veel mooie reizen in europa vinden. Je kunt meegaan naar evenementen als de bekende Eiger Ultra Trail, maar ook kiezen voor trainingsweekenden in de Eifel.

Dit jaar organiseren we weer een breed programma aan buitenlandse avonturen voor verschillende niveaus. 

MudSweatTrails

Bekijk hier de MudSweatTrails Reizen

Trail-Running Reizen

Ook bij die andere grote community, Trail-Running, kun je mee op reis naar een mooie trail. Op dit moment staan er helaas alleen nog reizen van vorig jaar op de site.

We zijn verschillende groepsreizen aan het voorbereiden.  Hou deze pagina in de gaten, we houden het kleinschalig en gaan op bezoek bij de mooiste bestemmingen.

Trail-running

Bekijk hier de Trail-Running Reizen

trailrunreizen

Loopwijzer

Loopwijzer organiseert al acht jaar lang diverse trailrunkampen en trailrunreizen. Ook dit jaar kun je weer mee naar de Ardennen, Tenerife, de Vogezen of Andalucia. Inclusief volledige verzorging en begeleiding.

Elke trailruntrip laten we je de gaafste trailrun ervaring beleven met volledige verzorging en begeleiding door team van ervaren ultralopers, hardlooptrainers, fysiotherapeut en kok.

Loopwijzer

Bekijk hier de Loopwijzer Reizen

Alprunning

Alprunning is een kleine organisatie die reizen organiseert vanuit een chalet aan de voet van het Dachstein-gebergte. Je kun hier ook terecht voor maatwerk trailreizen.

Alprunning is jouw volgende stap in trailrunning. Of je nu een ervaren trailrunner bent of je overweegt om te beginnnen met trailrunnen, dan ben je bij Alprunning aan het juiste adres. Door kleinschalige reizen aan te bieden kunnen wij maatwerk bieden in de schitterende en uitdagende omgeving van de Alpen. 

Alprunning

Bekijk hier de Alprunning Reizen

trailrunreizen 1
trailrunreizen 1

Bergtrails

Bergtrails organiseert alle seizoenen van het jaar trailrunreizen in de Alpen. Onder leiding van een International Mountain Leader kun je aan een clinic of reis meedoen.

Kijk jij uit naar een trailrunreis in de lente, zomer, herfst of winter? Reis je graag met een kleine groep onder leiding van een enthousiaste en International Mountain Leader waarbij je veilig & uitgedaagd voelt? Laat je inspireren door onze reizen!

Bergtrails

Bekijk hier de Bergtrails Reizen

Cairn Adventures

Cairn Adventures kennen jullie natuurlijk als organisator van diverse bekende Nederlandse trails, zoals de vuurtoren trail en veluwezoom trail. Ze organiseren daarnaast ook reizen naar het buitenland.

Cairn biedt uitdagingen voor verschillende niveau’s trailrunners.

Cairn Adventures

Bekijk hier de Cairn Adventures Reizen

Nog meer trailrun reizen

Hierboven hebben we slechts een selectie gemaakt van een aantal organisaties die meerdere reizen aanbieden. Er zijn nog veel meer organisaties die eenmalig op reis gaan of een vaste locatie hebben ergens in de Alpen waar je het hele jaar door welkom bent. Mis je nou een unieke reis? Laat het ons dan weten.

Ben je op zoek naar een leuke trailrun? Bekijk dan onze complete trailrunkalender. Ben je op zoek naar geschikte schoenen, kleding, racevest of accessoires? Neem dan eens een kijkje bij Dutch Mud Men.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven
Start WhatsApp
1
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?