Trail nl Trailrunkalender trail run reizen

Nieuwe pagina: Trail Run Reizen

Naast onze Trailrun Kalender waar we een overzicht willen bieden van alle trailruns in Nederland willen we je met deze site ook verwijzen naar andere onderdelen van de trailrunning scene; communities, shops, trainers en nog veel meer. Iets wat niet kan ontbreken zijn trail run reizen.

Trail Run Reizen

We hebben een aparte pagina gemaakt met daarop een overzicht van een aantal wat grotere Nederlandse trailrun reisorganisaties. Wil je eens mee op een trailrunclinic in het buitenland of meedoen aan een groot buitenlands evenement? Kijk dan eens naar deze organisaties en ga op een prachtige trailreis.

Je kunt al aan korte weekendjes meedoen net over de grens. In een paar dagen krijg je dan tips over bijvoorbeeld trailrunnen met running poles (stokken.) Ook zijn er reizen naar de grote Europese evenementen. Wil je wat langer en wat verder weg, dan kan dat ook. Er zijn ook reizen van meer dan een week naar zonnige eilanden.

Wil je dus op reis een trailrun doen? Dan zal de grootste uitdaging zijn om de juiste reis te kiezen. We zouden het hele jaar wel op reis kunnen als we dit aanbod zo zien.

De pagina met reizen vind je via deze link.

Ben je op zoek naar een leuke trailrun? Bekijk dan onze complete trailrunkalender. Ben je op zoek naar geschikte schoenen, kleding, racevest of accessoires? Neem dan eens een kijkje bij Dutch Mud Men.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven
Start WhatsApp
1
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?