Trail.NL – De Trailrun kalender van Nederland

trail nl

Welkom bij Trail.nl. De plek om je volgende trailrun te vinden. Kijk naar de eerstvolgende evenementen hieronder of open hier onze complete kalender. Ben je op zoek naar goede schoenen, horloge, tight of een drinkvest? Ook dan helpen we je graag als je door de spreekwoordelijke bomen het bos niet meer ziet.

Eerst volgende trailruns

Geen evenementen gevonden!

De 10 beste trailschoenen

Trailrunschoenen, de keuze is reuze. Alleen wat is nou de beste? Nou, die is niet aan te wijzen omdat iedereen een andere voet heeft en andere wensen heeft. De een heeft brede voeten en wil een lage drop, de ander heeft smalle voeten en wil een hoge drop. Toch is er wel een top 10 samen te stellen op basis van heel veel ervaringen. Dan kun je daarbinnen nog altijd je eigen keuzen maken. Hier onze top 10 beste trailrun schoenen op basis van meer dan 7 miljoen reviews van hardloopschoenen.

inov 8 trailfly ultra g 300 max
  • Hoe begin je met trail running?
    Trailrunning: Een Stap-voor-Stap Gids om te Beginnen Trailrunning is veel meer dan alleen hardlopen. Het is een avontuurlijke manier om de natuur te verkennen, je fysieke grenzen te verleggen en een gevoel van vrijheid te ervaren dat je in de stad niet snel zult vinden. Als je overweegt om met trailrunning te beginnen, dan is … Lees meer
  • De 5 beste trail run sokken
    In de heerlijke trailrun schoenen van je horen natuurlijk ook goede trail run sokken. Wat zijn nu de beste trail run sokken van het moment? Hier onze voorkeur. 1. Compressport Pro Racing Socks Trail V4.0 High-tech trailrunningsokken die je voeten beschermen, schokken absorberen en ondersteunen tijdens je zwaarste off-road uitdagingen. Trailrunning is geen hardlopen op … Lees meer
  • Salomon Sale
    Salomon. Het merk ademt trailrunning en de schoenen als de Salomon Speedcross zijn natuurlijk niet weg te denken uit de trailrunscene. Hieronder de beste Salomon Sale deals voor komend seizoen. De beste Salomon Sale Salomon is een merk dat elke zes maanden met een nieuwe collectie komt. Vaak krijgen de schoenen dan een nieuwe kleur … Lees meer
garmin fenix

Het beste sporthorloge

Als beginnend of fanatiek trailrunner heb je een aantal items nodig. Schoenen, kleding, een drinksysteem en natuurlijk een sporthorloge. Toch zie je door de bomen het bos niet meer als je een sporthorloge zoekt. Er is zoveel aanbod. Waar moet je nou eigenlijk op letten en wat zijn de juiste modellen? Wij proberen wat licht in de duisternis te geven. Wat is nou het beste sporthorloge voor je trailrun?

De beste shorts en tights

Als je graag over de trails loopt heb je een aantal items nodig die onmisbaar zijn. Goede schoenen, een drinkvest en een sporthorloge zijn niet weg te denken. Toch zijn fijne shorts of een goede tight ook wel handig. Wat is nou de beste broek voor je trailrun?

0034 Fusion 22August 81 low
drinksysteem, racevest

Welk drinksysteem heb je nodig?

Zodra je wat verder gaat lopen heb je wat spullen nodig om mee te nemen. Bijvoorbeeld een flesje (softflask) met water, je telefoon, een sleutel en misschien een regenjasje. Je kunt dit op diverse manier meenemen. We helpen je een handje op weg met onderstaande keuzehulp.


Ben je op zoek naar een leuke trailrun? Bekijk dan onze complete trailrunkalender. Ben je op zoek naar geschikte schoenen, kleding, racevest of accessoires? Neem dan eens een kijkje bij Dutch Mud Men.

Scroll naar boven
Start WhatsApp
1
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?