garmin enduro

Review Garmin Enduro

Al jaren ben ik een enthousiaste Garmin-gebruiker, en ben ik zeer tevreden over de producten. In september en oktober 2021 loop ik de ‘Half Marathon des Sables’, een meerdaagse ultraloop door de woestijn. Helaas is mijn trouwe Garmin Fenix3HR ondanks jaren trouwe dienst niet meer tegen deze taak opgewassen. Tot nu toe was er ook geen gps-horloge dat de batterijduur haalt die voor zo’n evenement nodig is. Daar lijkt nu verandering in te zijn gekomen met de Enduro!!De afgelopen maanden zag ik regelmatig de commercial van de Garmin Enduro voorbij komen, en die leek precies te voldoen aan wat ik zoek voor deze woestijnrace. Aangezien wij als racers in de @halfmds volledig zelfvoorzienend zijn, is tussentijds opladen dan niet mogelijk. De afstand, hartslagwaarden, tempo, enz. zijn dan alleen wel van groot belang.

Dus zie hier: mijn nieuwe Garmin Enduro🤩!! Tot nu toe bevalt hij fantastisch!!

– de batterij gaat zeer lang mee
– hij bepaalt heel snel je positie
– er zit alleen op wat je nodig hebt.
– de band is de meest comfortabele band die ik ooit aan een sporthorloge heb gehad! Soepel, zacht, goede hechtingskracht van de sluiting (dus geen gedoe meer met het einde van je band die onder het lipje uit schiet en zo).
– de solarfunctie (dus door zonne-energie bijladen tijden het dragen en gebruiken) scheelt echt! Ik loop er inmiddels enkele weken mee (ook veel in de zon), en gebruik de gps-functie bijna dagelijks tijdens trainingen en wandelingen. Tot nu toe heb ik hem 1 keer opgeladen, namelijk voor het eerste gebruik. Daarna niet meer. Inmiddels heb ik er bijna 300 km mee vastgelegd, en nog steeds staat de batterij op ‘33 uur resterend’!

Kortom, hij maakt het helemaal waar!

Scroll naar boven
Start WhatsApp
1
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?