levenslange garantie darn tough sokken

Levenslange garantie Darn Tough sokken

Nu het buiten wat kouder en natter wordt, ga ik vaker lopen met sokken van merino wol. Ik heb ze van Inov-8, Smartwool en Darn Tough. Door al het lopen in zand en modder willen sokken wel eens kapot schuren. Nou heb ik daar gelukkig zelden last van, maar bij Darn Tough bieden ze levenslange garantie. Maar hoe werkt de levenslange garantie Darn Tough eigenlijk?

Darn Tough

Eerst even kort over Darn Tough. Darn Tough is een Amerikaans familiebedrijf uit een heel klein dorpje in het noorden van het land. Ze maken al zo’n 50 jaar sokken, waarvan 20 jaar onder de naam Darn Tough. De outdoor sokken zijn zeer slijtvast en bijna allemaal groterdeels van merino wol gemaakt. De sokken die ze maken zijn voor hardlopen, hiking, lifestyle en meer. Ze komen in alle soorten en maten.

Levenslange garantie Darn Tough claimen

Om maar meteen met de deur in huis te vallen. Ook sokken van Darn Tough kunnen kapot. Levenslange garantie is niet hetzelfde als levenslang heel blijven. Ik heb al heel wat paren gehad en slechts eentje moest terug. Je hoeft ze gelukkig niet helemaal naar de Amerikaanse fabriek in Vermont te sturen. In Nederland wordt de garantie afgehandeld door de importeur van Darn Tough. Wil je gebruik maken van de levenslange garantie van Darn Tough, dan hoef je alleen maar een mail te sturen naar info@vriezz.nl en het wordt voor je opgelost.

Darn Tough kopen

Ben je nou op zoek naar een goed online adres voor je Darn Tough sokken? Het grootste assortiment Darn Tough, met meer dan 200 modellen, vind je bij Dutch Mud Men. Bekijk hier het complete assortiment.

Ben je op zoek naar een leuke trailrun? Bekijk dan onze complete trailrunkalender. Ben je op zoek naar geschikte schoenen, kleding, racevest of accessoires? Neem dan eens een kijkje bij Dutch Mud Men.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven