softflask

Kies de juiste softflask

De softflask heb je in vele vormen en maten. De meeste zijn blauw en komen van Hydrapak. Welke maat heb je eigenlijk nodig en wat is handig?

Softflask 500ml

Het meest bekende formaat. Heb je een hydratatievest met een waterzak? Of zijn je huidige softflasks aan vervanging toe? Maak je hydratatievest compleet met de 500ml softflasks van Hydrapak. (ook 600ml variant beschikbaar). Hij past ook in tights met wat grote zakken.

image007

Softflask 250ml

Deze kun je perfect combineren met een Nathan Hipster/Zipster belt, Flipbelt, Compressport Free Belt of een sportbroeken met een opbergvak op je bovenbeen! Of als extra bidon voor in je racevest.

image006

Softflask 150ml

Dit artikel kun je óók i.c.m. met sportgels gebruiken voor je wedstrijden. Deze softflask heeft namelijk een mondstuk met een bredere opening. Vul je softflask met 3 tot 5 Sportgels en doseer veel gemakkelijker je gel-inname tijdens je wedstrijd of lange duurloop. Je hoeft maar 1 item mee te nemen in plaats van meerdere losse gelletjes. Doordat je thuis je softflask al vult met de gels, en de verpakkingen van de gelletjes in de prullenbak gooit, is het ook nog eens milieuvriendelijke oplossing doordat de verpakkingen van sportgels niet op de grond worden gegooid en in de natuur belanden. Ook heb je geen last van plakhanden. Daarnaast kun je deze 150ml softflask ook perfect gebruiken in combinatie met een Nathan Hipster/Zipster belt, Flipbelt of een sportbroeken met een opbergvak op je bovenbeen!

image005

Ben je op zoek naar een leuke trailrun? Bekijk dan onze complete trailrunkalender. Ben je op zoek naar geschikte schoenen, kleding, racevest of accessoires? Neem dan eens een kijkje bij Dutch Mud Men.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven
Start WhatsApp
1
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?