Trail nl Trailrunkalender trailrunnen nl

Trailrunnen.nl

Wij zijn dé organisatie als je van genieten en beleven houdt. Wij organiseren trails in de mooiste gebieden van Nederland. Bij ons vind je altijd een persoonlijke touch,  een relaxte sfeer, gastvrijheid en gezelligheid. Je voelt je direct thuis, of het nu je eerste trail is, of dat je al flinke ervaring hebt, laat je verrassen en geniet. Geen tijdregistratie, geen competitie, geen gedrang in een startvak, geen wachtrijen bij het ophalen van je startnummer. Wel: alles met een flinke dosis ontspanning en plezier

Niet voor niets is onze lijfspreuk: Enjoy Life, geniet van het leven, en explore nature, ontdek buiten. Kom jij bij ons ontdekken? Samen met onze trailhosts, de ambassadeurs van onze gebieden en ons vaste team van zeer betrokken vrijwilligers, staan wij, Cor & Geraldine, voor je klaar.

Je vindt bij ons Regulars, Start2ultra, Specials en Adventures

Regulars

Trails met afstanden van 5 tot 25K samen met onze trail-hosts, de ambassadeurs van de gebieden

Start2Ultra

Een programma waarbij we je in 6 maanden begeleiden naar je eerste ultra!

Specials

Altijd ietsjes anders en met afstanden tot 200 kilometer

Adventures

Mini expeditie avonturen met avonturier Jan Fokke

Trailrunnen.nl Kalender

Geen evenementen gevonden!

Ben je op zoek naar een leuke trailrun? Bekijk dan onze complete trailrunkalender. Ben je op zoek naar geschikte schoenen, kleding, racevest of accessoires? Neem dan eens een kijkje bij Dutch Mud Men.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven
Start WhatsApp
1
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?