Trail nl Trailrunkalender Cairn Trails Adventures

Cairn Trails & Adventures

Je kent ze wel. Die stapeltjes stenen in de bergen ‘steenmannetjes’ genaamd….ook wel ‘Cairn’ in het Engels. Zoals deze steenmannetjes de weg wijzen in de bergen wil Cairn, door middel van deze website en onze activiteiten, het ‘steenmannetje’ zijn voor beginnende en gevorderde trailrunners. Met het ‘Trailrun Platform’, een apart deel van onze website, bieden we jullie tevens de mogelijkheid om ook elkaar de weg te wijzen. Het Trailrun platform is terug te vinden op onze homepage en zal in de toekomst worden uitgebreid.

Cairn Trails & Adventures

Fysiek en mentaal Uitdagen, gezamenlijk en individueel Plezier en Respect voor elkaar, (nieuwe) vriendschappen en de natuur staan centraal bij alle activiteiten van Cairn. Wij organiseren dan ook verschillende uitdagende en leerzame activiteiten rond de trailrunning sport, waarmee we ons enthousiasme voor deze prachtige sport met jou en jullie onderling willen delen. We nemen je graag mee op reis door een aantal bijzondere en mooie gebieden in en buiten Nederland…want er is zoveel moois te beleven.

Kwalitatief hoogwaardige en sfeervolle evenementen zijn voor ons, maar ook voor de naam van de sport belangrijk en hierin spelen jullie, mede-trailrunners, een essentiële rol. Hoogwaardige kwaliteit bieden we uiteraard graag voor alle deelnemers, maar zeker ook voor de natuur en haar terreinbeheerders. De enorme groei van het sporten in de natuur stelt terreinbeheerders voor nieuwe uitdagingen en we zetten ons graag in om de sport en evenementen in een goed daglicht te zetten. Achter de schermen gebeurt dan ook veel meer dan jullie kunnen vermoeden.

Cairn Trails Kalender

oktober 2023
Geen evenementen gevonden!

Ben je op zoek naar een leuke trailrun? Bekijk dan onze complete trailrunkalender. Ben je op zoek naar geschikte schoenen, kleding, racevest of accessoires? Neem dan eens een kijkje bij Dutch Mud Men.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven
Start WhatsApp
1
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?