Craft trail schoenen

Craft Trail

We zijn allemaal bekend met Craft vanwege hun baselayers en thermokleding. Maar ze hebben al jarenlang een speciale trailcollectie. Naast kleding en accessoires hebben ze ook een schoenencollectie gericht op trailrunning, genaamd de Craft Trail Schoenen collectie.

Craft verdeelt hun assortiment in vier segmenten:

  • Core: Core gelooft dat iedereen een atleet is en biedt een hoog niveau van functionaliteit, zodat iedereen kan genieten van sportprestaties. Dit is het uitgangspunt bij Craft.
  • ADV: Advanced combineert sportspecifieke functies met uitzonderlijke functionaliteit om enthousiaste atleten te ondersteunen in hun sportieve vooruitgang.
  • PRO: Met een superieur niveau van functionaliteit en high-tech innovaties richt Pro zich op professionele atleten die niets minder dan het beste eisen in alle aspecten van hun training en wedstrijden.
  • CTM: CTM is een concept voor topprestaties, gedragen door atleten die heersen op het hoogste sportniveau. Deze authentieke pro-items onderscheiden zich door superieure functionaliteit en een lichtgewicht pasvorm en zijn nu ook beschikbaar voor alledaagse helden die streven naar perfectie.

Craft Trail Schoenen worden gemaakt voor elk van deze segmenten. De schoenen van de basiscollectie, Core, worden niet verkocht voor trailrunning, omdat er binnen deze collectie geen schoenen worden gemaakt voor dit doel.

Craft ADV Nordic Speed 2

In het ADV-segment maakt Craft de Nordic Speed 2. Dit is een veelzijdige hybride schoen die zowel op trails als op de weg kan worden gebruikt.

Craft Nordic Speed 2 600x600

Bekijk hem hier

De Craft ADV Nordic Speed 2 is een hardloopschoen voor alle terreinen die bescherming en duurzaamheid biedt op ruwe off-road oppervlakken, zonder concessies te doen aan het comfort op de weg. Dankzij het lichtgewicht gevoel en de flexibiliteit biedt deze schoen lopers een superieure hardloopervaring en bewegingsvrijheid op diverse ondergronden. Het is ontwikkeld met alle aspecten van de Scandinavische elementen in gedachten.

Craft PRO Endurance Trail

In het hogere PRO-segment biedt Craft de Endurance Trail. De PRO Endurance Trail biedt serieuze trailrunners een nieuw niveau van reactievermogen.

Craft Pro Endurance Trail 600x60

Bekijk hem hier

Deze hoogwaardige hardloopschoen is voorzien van een volledige Px Foam™-middenzool die, in combinatie met een optimale zoolhoogte, zorgt voor een explosieve afzet, zachte landing en efficiënte pas. De halfhoge noppenzool biedt maximale energie op verschillende terreinen, biedt veel grip op gematigde paden en behoudt zijn vermogen op wegen en lichte trails. Het volledig ontworpen bovenwerk van één stuk mesh werkt harmonieus samen met de voet en biedt comfort en ondersteuning bij elke behendige stap. Deze innovatieve hardloopschoen heeft een strak ontwerp en levert pure offroad-prestaties.

Craft CTM Ultra Trail

In het topsegment, CTM, produceert Craft de Ultra Trail. De CTM Ultra Trail is een hardloopschoen die is ontworpen om te voldoen aan de behoeften van toegewijde en veeleisende trail- en ultralopers.

Craft CTM Ultra Trail 600x600

Bekijk hem hier

Deze eersteklas hardloopschoen combineert een speciaal geformuleerde UD Foam™-middenzool met een Ultra Rebound™-inlegzool voor maximale energieteruggave en topprestaties op verschillende terreinoppervlakken. Hij heeft ook een bovenwerk van technisch mesh uit één stuk met naadloze TPU-bescherming, een tweedelige rubberen buitenzool met tractienoppen die uitstekende prestaties levert op ruw terrein en in verschillende weersomstandigheden.

Bekijk hier de gehele collectie

Scroll naar boven
Start WhatsApp
1
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?