pexels photo 418831

Zevenheuvelentrail

Na het succes van de eerste editie, komt de tweede Zevenheuvelentrail eraan: Op 23 september 2023 liggen de paden in de bossen rondom Nijmegen klaar voor de deelnemers aan de 7 km, 14 km, 21 km, 28 km, 42 km én een nieuwe 56 km. Met een gevarieerd aanbod in verschillende afstanden is er voor ieder wat wils, van beginnende trailers tot de bikkels die binnen 56 km zo’n 1.300 hoogtemeters willen maken. 

Zevenheuvelentrail

Alle routes lopen dwars door de heuvelachtige bossen rondom Nijmegen. Onderweg beklim je de steile hellingen van de Nijmeegse heuvelrug, overwin je lastige afdalingen en geniet je van de prachtige natuur die het Zevenheuvelen-gebied rijk is. De trails gaan over smalle, onverharde paadjes. Grote kans dat je op plekken komt waar je nog niet eerder hebt hardgelopen! Je hebt de keuze uit routes van 7 km, 14 km, 21 km, 28 km, 42 km én 56 km. Stuk voor stuk bijzondere routes met genoeg heuvels, bossen en uitdaging. Bekijk hier de beelden terug van de eerste editie van de Zevenheuvelentrail.

Let op! Inschrijven voor deze trail gaat bij de organisatie zelf via de knop aan de rechterkant.

Niet vergeten voor deze trail

Ben je op zoek naar een leuke trailrun? Bekijk dan onze complete trailrunkalender. Ben je op zoek naar geschikte schoenen, kleding, racevest of accessoires? Neem dan eens een kijkje bij Dutch Mud Men.

Het evenement is afgelopen.

Datum

zaterdag 23 september 2023
Verlopen!

Tijd

Gehele dag

Locatie

Nijmegen / Gelderland / Nederland
Nijmegen, Gelderland, Nederland

Organisator

Stichting Zevenheuvelenloop
Email
info@zevenheuvelenloop.nl
Inschrijven
trailrunshop

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven
Start WhatsApp
1
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?