veluwezoomtrail gelderland trailrun

Veluwezoomtrail

De Veluwezoomtrail is de eerste georganiseerde trail van Nederland, in één van de mooiste gebieden van ons land. Op 20 juni 2010 was de eerste editie met Jan Strijker als grondlegger, een editie met 81 deelnemers op één afstand, namelijk 53 kilometer Ultra Trail. De editie van 2019 werd een feestelijke, jubileum editie.  In 2021 hebben wij als 1 van de weinigen de VeluwezoomTrail geheel Coronaproof mogen organiseren.

Veluwezoomtrail

Ook in 2022 is de Veluwezoomtrail een meerdaags Trailrun Festival op de Veluwe voor beginners en ervaren lopers en niet te vergeten, de kids zij kunnen meedoen aan hun Cairn Stoere Kids Trails. Voor een ieder wat wils om van het grootste aaneengesloten natuurgebied van ons land te kunnen genieten. Je vindt er alles: heuvels, single tracks, heide, bos en vergezichten.

Het Veluwezoom Trail & Walk Festival is een meerdaags evenement met keuze over diverse afstanden en de UTK & UTL 2 daagse klassementen over drie afstanden.

Nieuw is de toevoeging van de 6km START to TRAIL op zondag en de WALK 19 km op zaterdag en WALK 34 km op zondag. Voor wandelaars en trailrunners die een ruimer gestelde tijdslimiet comfortabel vinden. #slowrunning

ALLE ROUTES ZIJN VOLLEDIG VOLGENS DE HERKENBARE CAIRN ADVENTURES WERKWIJZE GEMARKEERD!

Ben je op zoek naar een leuke trailrun? Bekijk dan onze complete trailrunkalender. Ben je op zoek naar geschikte schoenen, kleding, racevest of accessoires? Neem dan eens een kijkje bij Dutch Mud Men.

Het evenement is afgelopen.

Datum

zaterdag - zondag 09 - 10 juli 2022
Verlopen!

Tijd

Gehele dag

Locatie

Dieren / Gelderland / Nederland
Dieren / Gelderland / Nederland

Organisator

Cairn Trails & Adventures
Website
https://cairnadventures.nl/
Inschrijven
Teensokkenwinkel nl 1
trailrunshop

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven