vechtdaltrail overijssel trailrun

VechtdalTrail 2022

Hardloopliefhebbers kunnen tijdens de VechtdalTrail in Ommen volop genieten van het mooie Vechtdal. Start en finish is bij het clubhuis van Atletiek vereniging ACO-Van Elderen.

Vechtdaltrail

Er kan gekozen worden uit vier afstanden:

  • 15 km starter
  • 25 km challenge
  • 35 km expert
  • 50 km ultra

De VechtdalTrail biedt voor zowel beginnende als de ervaren trailrunners een aantrekkelijk parcours door een zeer afwisselend landschap, singletrack paden en pittige zandverstuivingen!

De inschrijving, tijdwaarneming en uitslag  wordt verzorgd door EventTimer.nl. EventTimer werkt met een tijdregistratie systeem waarbij deelnemers worden geregistreerd bij het passeren van een mat. Wij meten je netto vertrek en aankomsttijd, dringen bij de start is dus niet nodig!

De “chip” zit verwerkt in het startnummer, deze ligt klaar op de wedstrijddag. Dat is een gepersonaliseerd startnummer die je na afloop mag houden. Na afloop kan een ‘Certificaat’ worden verkregen met de gelopen afstand en tijd op de uitslagenpagina.

Ben je op zoek naar een leuke trailrun? Bekijk dan onze complete trailrunkalender. Ben je op zoek naar geschikte schoenen, kleding, racevest of accessoires? Neem dan eens een kijkje bij Dutch Mud Men.

Het evenement is afgelopen.

Tags:

Datum

zaterdag 09 juli 2022
Verlopen!

Tijd

Gehele dag

Locatie

Ommen, Overijssel, Nederland
Ommen, Overijssel, Nederland

Organisator

Vechtdaltrail
Email
info@vechtdaltrail.nl
Website
https://vechtdaltrail.nl
Inschrijven
trailrunshop

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven
Start WhatsApp
1
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?