trail experience maaspark trail nl

Trail Experience Maaspark 2023 [Afgelast]

Meer info: https://www.trailrunnen.nl/2023/08/23/tijd-voor-herstel/

Trail Experience Maaspark – meer dan een ‘rondje rennen’. Vind jij t leuk om te genieten van de natuur? Bos te ontdekken en verrast te worden door de mooiste plekjes van NL? Dan is deze belevingstrail er voor jou! Genieten op jouw tempo en met oog voor de mooiste plekjes waar vrijwilligers voor je klaarstaan om jou te vertellen over dit bijzondere gebied! Geniet en beleef, Bij TrailrunnenNL samen met Stichting de Meulebeek en in het bijzondere Maaspark Wanssum Ooijen. Wij organiseren deze trail ‘met de seizoenen’ mee, dus ieder seizoen een ander accent en beleving. Je komt lekker trailrunnen, wandelen, power-hiken, slow-runnen of hardlopen, maar bovenal genieten en beleven. Enjoy life – Explore Nature.

Trail Experience Maaspark

Maaspark Ooijen, het grootste aaneengesloten gebied van Noord-Limburg met 550 hectare Maasnatuur. Je vindt er de Maasduinen, bossen en vooral veel water. Grondwater wat via plassen, beken en moerassen richting de Maas stroomt, wat zorgt voor een zeer gevarieerd natuurgebied met een uitzonderlijke ecologische rijkdom. Paden, maar ook kilometers struikgebied, wat voor trailers natuurlijk fantastisch is! Vlonderpaden en stapstenen vind je hier niet voor niets, want vrijwel jaarlijks bij hoog water op de Maas, gaan de hoogwatergeuzen mee stromen en vult ook de oude Maasarm zich met Maaswater en kan je via hoger gelegen paadjes en stapstenen toch nog je trail lopen.

Afstanden Trail Experience Maaspark

Je kunt meelopen met deze afstanden;

  • Ongeveer 10 kilometer
  • Ongeveer 20 kilometer

Let op! Inschrijven voor deze trail gaat bij de organisatie zelf via de knop aan de rechterkant.

Niet vergeten voor deze trail

Ben je op zoek naar een leuke trailrun? Bekijk dan onze complete trailrunkalender. Ben je op zoek naar geschikte schoenen, kleding, racevest of accessoires? Neem dan eens een kijkje bij Dutch Mud Men.

Het evenement is afgelopen.

Datum

zaterdag 16 september 2023
Verlopen!

Tijd

Gehele dag

Locatie

Blitterswijck, Limburg, Nederland

Organisator

Trailrunnen.nl
Email
info@trailrunnen.nl
Inschrijven
trailrunshop

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven
Start WhatsApp
1
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?