the unknown path Trail nl

The Unknown Path 2.0

15 oktober 2022 vindt de tweede editie plaats van The Unknown Path Trail, The Unknown Path 2.0! De start en finish locatie zal opnieuw bij het Heerderstrand te Heerde zijn (betaald parkeren voor 3 euro, maar ook voldoende parkeerruimte). Er wordt gestart tussen 9:00 en 10:00 uur en ditmaal zal de route uitgezet worden door middel van lintjes. Er kan een 10 km en een halve marathon afstand gelopen worden.

The Unknown Path

De routes zullen daarnaast gedeeld worden op de dag voor de trail. Deelnemers ontvangen deze samen met de laatste informatie rond het event. Voor deelname is het nodig om je vooraf in te schrijven, dit kan via www.inschrijven.nl. De kosten bedragen 15 euro per persoon. Dit is voor deelname en inclusief herinnering. Deelnemen is op eigen risico, op de halve marathon is er één bevoorradingspunt op het parcours. Wel is het raadzaam om zelf voor voldoende eten/drinken te zorgen! Omdat ons event draait om genieten, ontmoeting en beleving, is er geen tijdsregistratie. Natuurlijk zien wij graag de resultaten terug op Strava!

Ben je op zoek naar een leuke trailrun? Bekijk dan onze complete trailrunkalender. Ben je op zoek naar geschikte schoenen, kleding, racevest of accessoires? Neem dan eens een kijkje bij Dutch Mud Men.

Het evenement is afgelopen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven
Start WhatsApp
1
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?