the maasdal marathons

The Maasdal Marathons 2023

The Maasdal Marathons, last but zeker niet least. Want vertelden we eerder al over de voorliefde van racedirector Cor voor the Barkley Marathons, TMM is het kleine broertje hiervan. In een race van ‘kroeg naar kroeg’ leg je 56K af, vaar je over met het pontje, speelt Jasper voor je op zijn trompet, vind je verklede verzorgers op je pad en zoek je boeken onderweg… om uiteindelijk bij de finish te mogen kiezen voor ‘Tapped Out’ of ‘The Victory Loop’….

The Maasdal Marathons

We lopen vanaf het Noord-Limburgse Horst aan de Maas door het Kasteelpark Horst over typische Limburgse wegen richting Broekhuizen aan de Maas. Volop veld en een magisch bos op het einde: Het Schuitwater, een oude maasarm die nu een uniek moerasgebied is. In Broekhuizen mag je voor 40 cent het veer gebruiken en dan trail je in een ongelooflijk mooi stuk Nederland. Nationaal Park De Maasduinen is uniek doordat het de langste rivierduinengordel van Nederland is. Over de duinen loop je met de Maas steeds links van je naar boven. Het lijkt wel een levensader van zand. Het Reindersmeer zal je verassen, de taaiheid van de ondergrond zal je uitdagen. Dit is geen makkelijk stukje lopen. Dit is een ferme uitdaging. 

Afstanden

Er is maar één afstand bij dit evenement; 56 kilometer, of meer.

Let op! Inschrijven voor deze trail gaat bij de organisatie zelf via de knop aan de rechterkant.

Niet vergeten

Ben je op zoek naar een leuke trailrun? Bekijk dan onze complete trailrunkalender. Ben je op zoek naar geschikte schoenen, kleding, racevest of accessoires? Neem dan eens een kijkje bij Dutch Mud Men.

 • 00

  dagen

 • 00

  uren

 • 00

  minuten

 • 00

  secondes

Scroll naar boven