gelderland trailrun

Stuwwaltrail

Doe mee aan de vernieuwde Stuwwaltrail; 10 of 21 kilometer trail. De Stuwwaltrail 21 km is vernieuwd. Een deel van het parcours gaat door de uiterwaarden, van waaruit je de stuwwal  van onderaf beleeft!  

Stuwwaltrail

​In het parcours op de stuwwal is een aantal verbeteringen met klimmetjes en afdalingen die de Stuwwaltrail tot een bijzonder pittige en technische trail maakt. 

De Stuwwaltrail gaat door een uniek landschap waar we zuinig op zijn. Daarom is de Stuwwaltrail bekervrij. We willen voorkomen dat plasticbekers en ook restafval van energiegels en repen langs het parcours worden achtergelaten!

De route is niet beschikbaar als .gpx bestand maar op zaterdag 28 Mei zullen we de route wel publiceren op infomatieborden op Sportpark Hartenstein.

​Help ons dit mooie stuwwallandschap schoon te houden. Neem daarom zelf een herbruikbare beker of bidon mee om te gebruiken bij de drankpost. 

​Datum: zaterdag 28 mei 2022
​Startijd: omstreeks 14:30 uur
Startlocatie: Sportpark Hartenstein, J.J. Talsmalaan 11, Oosterbeek​

Ben je op zoek naar een leuke trailrun? Bekijk dan onze complete trailrunkalender. Ben je op zoek naar geschikte schoenen, kleding, racevest of accessoires? Neem dan eens een kijkje bij Dutch Mud Men.

Het evenement is afgelopen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven
Start WhatsApp
1
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?