KingMT2 M TOR DSC00176

Sallandtrail

We hebben GROEN LICHT voor 12 maart!

Vandaag – 1 februari – ontvingen we via de gemeente Hellendoorn het bericht dat nu ook de Veiligheidsregio akkoord is met de organisatie van de SallandTrail op zaterdag 12 maart 2022.
Er zijn nog wel enkele (Corona)voorwaarden gesteld waaraan we bij de uitvoering op 12 maart zullen moeten voldoen, maar dat gaat ons zeker lukken. Binnenkort meer informatie daarover. Voor nu: Vlag uit en genieten van de wetenschap dat we weer op pad mogen over de Sallandse Heuvels!

SallandTrail 2022

Datum: zaterdag 12 maart 2022

Afstanden: 25, 50 en 80 km (50 Mijl)

Start/Finish: Het Ravijn Nijverdal

Hoe gaan we dat nu doen met de inschrijving?

In de eerste plaats krijgen de nog ingeschreven deelnemers van 2020 als eerste de mogelijkheid om aan te geven of ze er op 12 maart 2022 bij willen zijn. Als er nog ruimte overblijft voor nieuwe inschrijvingen, dan wordt die inschrijving op 28 november geopend!

Kun je helaas niet aan één van de afstanden meedoen, maar wil je de SallandTrail toch graag meemaken? Dan kun je je natuurlijk ook aanmelden als vrijwilliger! Vrijwilligers zijn méér dan welkom.

De routes van de SallandTrail lopen door de prachtige natuur van de Sallandse Heuvelrug. In nauw overleg met de grote gebiedseigenaren van Staatsbosbeheer, Natuur Monumenten, Landschap Overijssel en een aantal privé eigenaren zijn de routes zorgvuldig vastgesteld. Op die manier willen we zorgen voor zo min mogelijk overlast en verstoring tijdens de SallandTrail in maart. Het volgen van de routes buiten de datum van de SallandTrail is mogelijk (op eigen risico) maar niet over privéterreinen en gebieden die in verband met het broedseizoen gesloten zijn.  De routes worden alleen op de dag zelf met linten en pijlen aangegeven en alleen op die dag zijn er verzorgingsposten.

Het evenement is afgelopen.

Datum

zaterdag 12 maart 2022
Verlopen!

Tijd

Gehele dag

Locatie

Nijverdal, Overijssel, Nederland
Nijverdal, Overijssel, Nederland

Organisator

ASV Atletics
Website
https://www.atletics.nl/
Meer Lezen
trailrunshop

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven
Start WhatsApp
1
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?