20190202 190639 YL NightTrail web versie 1

Runnersworld Utrecht Nighttrail

3e editie “Runnersworld Utrecht Nighttrail/run”

Na een gedwongen tussenjaar vanwege corona gaat hij er dan toch eindelijk komen. De 3e editie van de Nighttrail/run Utrecht, met kersverse hoofdsponsor Runnersworld Utrecht

Zaterdagavond 22 januari 2022 is de datum die je in de agenda moet noteren volgens de organisatie die weer in handen is van hardloopgroep BodyRun IJsselstein en IJ-Run hardloopevents. Net als afgelopen edities gaan de deelnemers van de beide trail-afstanden die avond hardlopen over onverlichte (en onverharde) paden. De deelnemers zorgen zelf voor de verlichting van het parcours door middel van een hoofdlamp. Dit alles vindt plaats in de omgeving van Skipiste Nieuwegein en de Nedereindseplas.

De trail-afstanden zijn 7,5 en 15 km met daarin opgenomen een gedeelte van een mountainbikeparcours. De route wordt aangegeven door middel van fluoriserende pijlen en linten.

Daarnaast wordt een 5 kilometer lange “Fun-run” georganiseerd. Uiteraard worden er bij de FunRun weer lichtgevende foam sticks uitgedeeld  en voor de meest originele outfit is er een prijs beschikbaar.

Het beloofd weer een mooi schouwspel te worden met de vele lichtjes die door het donkere landschap bewegen. Nieuw toegevoegd aan het programma is een 10 km prestatieloop.

Zowel de 5 km funrun als de 10 km prestatieloop worden over verhard parcours gelopen maar wel in het “pikkedonker” natuurlijk.

Na afloop worden de deelnemers  getrakteerd op een spetterende afterparty met een DJ, geheel verzorgd door Skipiste Nieuwegein.

Ook dit jaar gaat een groot gedeelte van de opbrengst van de inschrijfgelden naar Stichting Hartekind, een stichting die zich inzet voor de belangen van kinderen met een aangeboren hartafwijking.

Inschrijven kan vanaf nu op de website www.nighttrail.nl

Vanwege de beperkte ruimte is er wel een limiet aan het aantal deelnemers per afstand.

De deelnemers dienen zelf voor verlichting te zorgen, dit geldt voor alle afstanden.

Tenslotte zijn er nog vele vrijwilligers nodig om het evenement te begeleiden.

Vrijwilligers kunnen zich melden via de mail info@ijrun.nl

Het evenement is afgelopen.

Scroll naar boven
Start WhatsApp
1
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?