rw utrecht night trail

Runnersworld Utrecht Night Trail 2022

Op zaterdagavond 26 november 2022 organiseren BodyRun en IJ-Run samen voor de derde keer de Runnersworld Utrecht Night Trail Run. In het donker hardlopen met een hoofdlamp op over onverlichte paden en daarbij ook nog een deels glooiend parcours afgewisseld met felle klimmetjes. Hoe spannend kan het zijn?

Runnersworld Utrecht Night Trail

Daarnaast wordt er een 5 kilometer “Fun Run” georganiseerd. De Fun Run is voor de hele familie een leuke belevenis! Een laagdrempelige loop in het donker, met een geheel verhard parcours. Je loopt een achtje over en langs de Nedereindseplas. Een bijzondere route van 5 km. Ideaal voor de beginnende hardlopers, ervan uitgaande dat je 5 km in 1 uur kunt hardlopen. Nieuw dit jaar is de 10 km run die vrijwel geheel vlak en verhard is maar wel in het pikkedonker. De deelnemers zorgen zelf voor de verlichting!

En dan natuurlijk nog een spetterende afterparty die tot 12 uur doorgaat en verzorgd wordt door Skipiste Nieuwegein.

De Skispiste Nieuwegein ligt aan de Nedereindseweg 501a, 3546 PM Utrecht. Er zal EHBO aanwezig zijn en men kan gebruik maken van een gemengde omkleedruimte. De spullen kunnen daar onbewaakt en op eigen risico blijven liggen. Er is beperkt parkeerplek dus carpoolen of op de fiets komen wordt gewaardeerd. De Horeca gelegenheid is geopend tot 23.59 uur. De startnummers kunnen worden opgehaald op de dag zelf, tijden worden nog via de mail gecommuniceerd. De startnummers liggen op de dag van het evenement bij de Skispiste voor je klaar.

Ben je op zoek naar een leuke trailrun? Bekijk dan onze complete trailrunkalender. Ben je op zoek naar geschikte schoenen, kleding, racevest of accessoires? Neem dan eens een kijkje bij Dutch Mud Men.

Het evenement is afgelopen.

Scroll naar boven