Runforestrun indian summer ultra

RunForestRun Indian Summer Ultra 2022

Doe meer aan Run Forest Run Indian Summer Ultra. De RUNFORESTRUN trailruns zijn exclusieve trailrun evenementen in de mooiste natuurgebieden van noord en oost Nederland. Deze zijn exclusief door de kleinschaligheid. De RUNFORESTRUN is een serie van trailrun evenementen in Noord Oost Nederland georganiseerd door adam & events uit Gieten.

Indian Summer Ultra 2022

Al onze evenementen draaien op basis van de inzet van enthousiaste vrijwilligers. Zij maken het evenement. Het is dankbaar werk want de deelnemers komen voor een leuke dag en zijn een positief ingestelde groep mensen. Zij waarderen het werk van de vrijwilliger en beseffen zich dat er zonder vrijwilliger geen evenement zou zijn.

Een vast bedrag van iedere inschrijving wordt geschonken aan een concreet natuurproject in het gebied waarin het evenement wordt georganiseerd.

Bekijk de opbrengsten per evenement op de SPORT4NATURE pagina.

Ben je op zoek naar een leuke trailrun? Bekijk dan onze complete trailrunkalender. Ben je op zoek naar geschikte schoenen, kleding, racevest of accessoires? Neem dan eens een kijkje bij Dutch Mud Men.

Het evenement is afgelopen.

Datum

zaterdag 15 oktober 2022
Verlopen!

Tijd

Gehele dag

Locatie

Gasselte / Drenthe / Noord-Holland
Gasselte, Drenthe, Noord-Holland

Organisator

RunForestRun
Website
https://runforestrun.nl/
Inschrijven
trailrunshop

2 gedachten over “RunForestRun Indian Summer Ultra 2022”

  1. Lex van der Velde

    Goedemiddag,
    Ik overweeg om mee te doen aan de RunForestRun Indian Summer 16 oktober. Ik moet van Zeeland komen dus zou graag willen weten wat de start tijden zijn van 13 km en de 25 km zodat ik daarop gebaseerd kan kiezen welke ik ga doen.
    alvast bedankt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven
Start WhatsApp
1
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?