runforestrun hooilanden

RunForestRun Hooilanden

Doe meer aan Run Forest Run Gees Dag & Sunsettrail. De RUNFORESTRUN trailruns zijn exclusieve trailrun evenementen in de mooiste natuurgebieden van noord en oost Nederland. Deze zijn exclusief door de kleinschaligheid. De RUNFORESTRUN is een serie van trailrun evenementen in Noord Oost Nederland georganiseerd door adam & events uit Gieten.

Gees Dag & Sunsettrail

Vanaf de altijd gastvrije Camping de Bronzen Emmen bij Meppen hopen wij weer de RFR Gees opnieuw op de kaart te zetten. Met hopelijk nu een marathon afstand door een nieuw stuk gebied in deze regio. En, we hopen toestemming te krijgen om een zonsondergang trail te mogen organiseren. Gezellig weekendje kamperen gedurende één of twee nachten op deze mooie camping in Drenthe.

Al onze evenementen draaien op basis van de inzet van enthousiaste vrijwilligers. Zij maken het evenement. Het is dankbaar werk want de deelnemers komen voor een leuke dag en zijn een positief ingestelde groep mensen. Zij waarderen het werk van de vrijwilliger en beseffen zich dat er zonder vrijwilliger geen evenement zou zijn.

Een vast bedrag van iedere inschrijving wordt geschonken aan een concreet natuurproject in het gebied waarin het evenement wordt georganiseerd.

Bekijk de opbrengsten per evenement op de SPORT4NATURE pagina.

Ben je op zoek naar een leuke trailrun? Bekijk dan onze complete trailrunkalender. Ben je op zoek naar geschikte schoenen, kleding, racevest of accessoires? Neem dan eens een kijkje bij Dutch Mud Men.

Het evenement is afgelopen.

Datum

vrijdag - zaterdag 17 - 18 juni 2022
Verlopen!

Tijd

Gehele dag

Locatie

Meppen / Drenthe / Nederlan

Organisator

RunForestRun
Website
https://runforestrun.nl/
Inschrijven
trailrunshop

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven
Start WhatsApp
1
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?