RunForestRun Drents Friese Wold Trail nl Trailrunkalender

RunForestRun Drents Friese Wold

RunForestRun Drents Friese Wold is een trailrun met meerdere afstanden door het Nationaal Park Drents Friese Wold. Vaak episch door de ruwe en rauwe weersomstandigheden. De RUNFORESTRUN trailruns zijn exclusieve trailrun evenementen in de mooiste natuurgebieden van noord en oost Nederland. Deze zijn exclusief door de kleinschaligheid.

RunForestRun Drents Friese Wold

Al onze evenementen draaien op basis van de inzet van enthousiaste vrijwilligers. Zij maken het evenement. Het is dankbaar werk want de deelnemers komen voor een leuke dag en zijn een positief ingestelde groep mensen. Zij waarderen het werk van de vrijwilliger en beseffen zich dat er zonder vrijwilliger geen evenement zou zijn.

Een vast bedrag van iedere inschrijving wordt geschonken aan een concreet natuurproject in het gebied waarin het evenement wordt georganiseerd.

Bekijk de opbrengsten per evenement op de SPORT4NATURE pagina.

Ben je op zoek naar een leuke trailrun? Bekijk dan onze complete trailrunkalender. Ben je op zoek naar geschikte schoenen, kleding, racevest of accessoires? Neem dan eens een kijkje bij Dutch Mud Men.

Het evenement is afgelopen.

Datum

zaterdag 14 januari 2023
Verlopen!

Tijd

Gehele dag

Locatie

Appelscha / Friesland / Nederland
Appelscha / Friesland / Nederland

Organisator

RunForestRun
Website
https://runforestrun.nl/
Meer Lezen
Teensokkenwinkel nl 1
trailrunshop

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven