RunForestRun Besthemerberg ultra Trail nl Trailrunkalender

RunForestRun Besthemerberg Ultra [geannuleerd]

Doe meer aan Run Forest Run Besthemerberg Ultra. De RUNFORESTRUN trailruns zijn exclusieve trailrun evenementen in de mooiste natuurgebieden van noord en oost Nederland. Deze zijn exclusief door de kleinschaligheid. De RUNFORESTRUN is een serie van trailrun evenementen in Noord Oost Nederland georganiseerd door adam & events uit Gieten.

Besthemerberg Ultra 2022

De DX24 was een groot succes alleen kan deze niet meer vanaf die locatie georganiseerd worden. We hebben daarom een nieuw en bijzonder evenement ontwikkeld op de Besthemerberg bij Ommen waar ook de RFR Besthemerberg georganiseerd wordt. Een spannend rondje van slechts 2,5 km met bijna 30 hoogtemeters (we moeten het ter plekke nog even goed meten.

Hoeveel rondes en kilometers behaal jij binnen 10 uur (mogelijk 12 uur). Een goede training voor je volgend ultra of een mooie anders soortige ultra. Met telkens een finish tegen de zware trappen van het Bostheater. Gezelligheid en een relaxed evenement waaraan je een leuk verblijf op Recreatiepark Ommerland kunt koppelen.

Al onze evenementen draaien op basis van de inzet van enthousiaste vrijwilligers. Zij maken het evenement. Het is dankbaar werk want de deelnemers komen voor een leuke dag en zijn een positief ingestelde groep mensen. Zij waarderen het werk van de vrijwilliger en beseffen zich dat er zonder vrijwilliger geen evenement zou zijn.

Een vast bedrag van iedere inschrijving wordt geschonken aan een concreet natuurproject in het gebied waarin het evenement wordt georganiseerd.

Bekijk de opbrengsten per evenement op de SPORT4NATURE pagina.

Ben je op zoek naar een leuke trailrun? Bekijk dan onze complete trailrunkalender. Ben je op zoek naar geschikte schoenen, kleding, racevest of accessoires? Neem dan eens een kijkje bij Dutch Mud Men.

Het evenement is afgelopen.

Datum

zaterdag 14 mei 2022
Verlopen!

Tijd

Gehele dag

Locatie

Ommen, Overijssel, Nederland
Ommen, Overijssel, Nederland

Organisator

RunForestRun
Website
https://runforestrun.nl/
Inschrijven
trailrunshop

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven
Start WhatsApp
1
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?