Trail nl Trailrunkalender reindersmeer trail

Reindersmeer Trail

De Reindersmeer trail is nieuw. Een nieuw gebied en een Try-Out-Trail om het prachtige Reindersmeer in Bergen (LI) te ontdekken. Het Noordelijke deel van de Maasduinen met zand, strand een prachtig bos en het helderste blauwe water.

Reindersmeer Trail

Het Reindersmeer en de Bosbrasserie gebouwd op de indrukwekkende sluis is een pareltje en een van de prachtigste meertjes in Noord-Limburg. Het Reindersmeer in Well, onderdeel van de Gemeente Bergen (LI). Hier kan je heerlijk van de natuur genieten en tot rust komen. Maar het Reindersmeer is ook een kwetsbaar natuurgebied met zeldzame planten en dieren. Neem hier maar eens een kijkje: https://player.vimeo.com/video/168552912

Het Reindersmeer ligt bij de voormalige sluis in de Bosserheide in Well. Het is een fantastische plek om een trail te lopen, niet al te technisch en super fraai om van de weg naar de trails te rennen. Try it out!

Sinds 1999 is het gebied rondom het meer onderdeel van Nationaal park De Maasduinen.

Ben je op zoek naar een leuke trailrun? Bekijk dan onze complete trailrunkalender. Ben je op zoek naar geschikte schoenen, kleding, racevest of accessoires? Neem dan eens een kijkje bij Dutch Mud Men.

Het evenement is afgelopen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven
Start WhatsApp
1
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?