Superior4 TOR DSC03125

Ooievaarstrail

Op 29 augustus kun je weer meedoen aan de ooievaarstrail. Ooijevaarsnest is de naam van het natuurgebied ten zuiden van Goirle/ Tilburg. Het ligt op een dekzandrug tussen het dal van de beekjes Poppelse Leij en de Rielse Lei. Het ingesloten ligt het tussen het landgoed De Hoevens en het natuurgebied Halve Maan. In het zuiden ligt, langs de Poppelse Lei, liggen de natuurgebieden Egelbroeken en de Regte Heide. Deze gebieden vormen een mooi decors voor deze trailrun.

De ooievaarstrail is een mooie natuurtrailrun door afwisselend natuurgebieden, ieder met zijn eigen natuurlijke karakter. Dat maakt deze trail zo bijzonder. Parcours slingert door de bossen, over zandpaden en heidegebied.

10 km – 16 km – 21 km – 25 km

Start en finish vinden plaats vanaf de Roovertsche Leij waar we naast horeca ook andere voorzieningen voor de deelnemers hebben.

Ben je op zoek naar een leuke trailrun? Bekijk dan onze complete trailrunkalender. Ben je op zoek naar geschikte schoenen, kleding, racevest of accessoires? Neem dan eens een kijkje bij Dutch Mud Men.

Het evenement is afgelopen.

Datum

zondag 29 augustus 2021
Verlopen!

Tijd

Gehele dag

Locatie

Goirle, Noord-Brabant, Nederland
Goirle, Noord-Brabant, Nederland

Organisator

Brabantse Trailserie
Email
info@brabantsetrailserie.nl
Website
http://www.brabantsetrailserie.nl
Meer Lezen
trailrunshop

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven
Start WhatsApp
1
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?