oma challenge Trail nl Trailrunkalender

OMA Challenge

De OMA Challenge. Een uniek evenement. Langs de meanderende maas. Over bruggetjes en stapstenen. Dwars door het water.

Go with the flow…

OMA Challenge

Geboren aan de oevers van de meandere Maas. Opgegroeid op de single tracks van deze regio. Verschillende achtergronden en ambities, maar één ding hebben we gemeen: buiten spelen.

De een liever op hardloopschoenen, de ander liever op de mountainbike. Op het vlakke of door het hooggebergte. Heel snel of veel te lang. Als het maar buiten is. 
Daarnaast delen we passie voor organiseren. En wat is er dan mooier om een evenement te mogen organiseren door een van de mooiste stukjes Noord-Limburg. Én een verborgen pareltje. Want het gebied is voor velen nog onontdekt. Ga met ons mee over de mooiste paadjes van de Oude Maasarm. Trotseer het water en de stapstenen.

Te voet of op de fiets: de keuze is aan jou!

We gaan uit van een gezamenlijke start.
Mocht dat niet mogelijk zijn als gevolg van de dan geldende COVID-maatregelen, dan geldt bij de OMA challenge het vrije start principe in verschillende tijdslots, afhankelijk van de gekozen afstand.

Het gekozen tijdslot dient ten alle tijden gerespecteerd te worden. De trailrun wordt gelopen met tijdregistratie, het MTB/Gravel evenement niet. De tijd begint pas te lopen als de startstreep gepasseerd wordt. Het startnummer is alleen actief gedurende het gekozen tijdstip. De ranglijst wordt opgemaakt op basis van netto-tijden.

Voorlopige programma:
8:30 – 60 kilometer ride
9:00 – 28 kilometer run
9:30 – 30 kilometer ride
10:00 – 21 kilometer run
10:30 – 14 kilometer run
11:00 – 7 kilometer run

Ben je op zoek naar een leuke trailrun? Bekijk dan onze complete trailrunkalender. Ben je op zoek naar geschikte schoenen, kleding, racevest of accessoires? Neem dan eens een kijkje bij Dutch Mud Men.

Het evenement is afgelopen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven