pexels photo 688660

Lunterse Berg Wintertrail

Met deze nieuwe trailrun gaat een lang gekoesterde wens in vervulling voor onze organisatie. Meer dan twee jaar van voorbereiding gingen vooraf aan de ‘plotse’ lancering van de Lunterse Berg Trail. Minder dan een maand voorbereiding in onzekere tijden, toch grijpen we deze kans met beide handen aan om de komende jaren weer een extra evenement te organiseren in de serie Cairn Trails.

Vele trainingsuren liggen achter ons * in dit aantrekkelijke gebied. Als voorbereiding op buitenlandse avonturen en tijdens super de gezellige trainings (dinsdag) avonden van de Run2Day Runners loopgroep Barneveld en later ook vanuit Loopgroep Voorthuizen. Erg lokaal zal je denken, maar voor de fervente trailrunner, op zoek naar de pareltjes van de hardloopkalender, mag je dit parcours op de Veluwe, eigenlijk niet missen.

* = Robbie Kater, Robin Kinsbergen (Cairnteam) en de Bos Brothers -> gebroeders Edwin en Henk Bos uit Barneveld.

“Klein maar erg fijn”, zou de perfecte slogan zijn voor dit minder bekende natuurgebied in het  geografisch Middelpunt van Nederland. Het Lunterse gat ligt omsloten door een wirwar aan single-tracks met continu stijgen en dalen en veel variatie in ondergrond, uiteraard 99% onverhard! Bij menig trailrun clinic hier waren de deelnemers verrast door de enorme inspanning die geleverd moest worden en door het technische terrein.

De eerste editie bieden we drie afstanden; 6, 13, 23 km TRAIL. Het betreft uitstekend gemarkeerde routes met allen één unieke ronde. (in 2022 komt hier vast en zeker een WALK afstand bij)

Voor trailrunnertjes in spé is er de stoere ”Sint & Piet” Kids Trails. Kinderen- en jeugd ervaren evenals de volwassen lopers een uitdagend bos parcours over rondjes van ca. 600 meter.

Schrijf je nu in voor deze 1e editie, het is nog maar kort dag, maar wij gaan er een Feestje van maken in Winterse sferen!

Wij zien je graag de dag voor Sinterklaas 🙂

Het evenement is afgelopen.

Datum

zaterdag 04 december 2021
Verlopen!

Tijd

Gehele dag

Locatie

Lunteren / Gelderland / Nederland

Organisator

Cairn Trails & Adventures
Website
https://cairnadventures.nl/
Inschrijven
trailrunshop
Scroll naar boven
Start WhatsApp
1
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?