run the pubs

Love it, Trail it – Run The Pubs

Ben je klaar voor de 1ste editie van Run the Pubs, another crazy trail? Kom dan op zaterdag 18 juni naar het Limburgse heuvelland en loop samen met ons ASAP: ‘as slow as possible’ over de mooiste paadjes die dit gebied rijk is. Een ideale kans voor jou om eens op een rustige wijze kennis te maken met een ultra afstand op de trails, je bepaald immers zelf het aantal rust momenten. As Swift As Possible kan natuurlijk ook, als je meer bent om een trail run op tempo en met minder rust momenten te finishen. De keuze is helemaal aan jou.

 Er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Dus meld je snel aan!


Afstanden en route

 • 45km en >1000d+.
  Een dag ticket kopen bestaat niet tot de mogelijkheid.
  Voor alle afstanden geldt dat je ze gezamenlijk of alleen op gpx loopt.
  Er zijn geen markeringen onderweg.


Programma

Het betreft een goed georganiseerde Run welke start vanaf camping Oosterberg te Epen. De start en finish zijn bij Camping Oosterberg, een schitterend gelegen uitvalsbasis voor loop- en fietsroutes. Hier heb je de mogelijkheid om te overnachten. Reserveer je kampeerplek rechtstreeks via www.camping-oosterberg.nl. Geef bij je reservering aan dat je meedoet aan Run the Pubs. We krijgen zoals bij iedere Run namelijk weer een eigen plek op de camping.

Bij de camping word je ontvangen met Summer Vibes door dj Eef Versteegen en kom je je aanmelden. Er zijn voldoende parkeerplaatsen.

Voor je start staat er koffie, thee en fris voor je klaar alsmede een heerlijke verse punt vlaai van bakkerij Franssen. Voor je vertrekt krijg je nog een voedzame energierijke flapjack van ons mee en kun je je bidons, waterzak of softflasks nog even (bij)vullen.

Tijdens de run is de vaste Love it, Trail it crew ook met mensen aanwezig in het veld. De crew leden bezitten over meer dan voldoende kennis en zijn duidelijk zichtbaar aanwezig. Heb je een vraag, stel ze dan gerust want we staan je graag te woord.

We werken met een rollende start en bij de finish ontvang je tot slot o.a. ook nog een heel gaaf aandenken die we je nog niet gaan verklappen.

 De Ideale kans

Om zeker te weten dat je de route hebt gelopen vragen wij je een foto te maken van alle onderstaande ‘Pubs’. Met deze foto’s aangekomen bij de finish en nadat deze gecontroleerd zijn ontvang je een heel gaaf aandenken uit handen van een van de crew leden van Love it, Trail it ! Voor degene waarbij het niet goed duidelijk is of zij de gehele route hebben gelopen hebben wij natuurlijk ook een prijs verzonnen. Niemand gaat bij onze evenementen met lege handen naar huis.

De deelnemende horeca waar wij een duidelijke foto van willen zien bij de finish zijn:

 1. Herberg de Smidse op 120 NAP;
 2. Restaurant Buitenlust op 210 NAP;
 3. Auberge Le Barbeau op 160 NAP;
 4. Boscafe ’t Hijgend Hert op 260 NAP;
 5. Herberg Oud Holset op 190 NAP;
 6. Fiets en wandelcafe A. Gen Kirk op 180 NAP;
 7. Café ’t  Pintje op 110 NAP;
 8. Gasterij A. Gen Kirk op 120 NAP;
 9. Herberg Bie de Tantes op 110 NAP;
 10. Herberg de Zwarte Ruiter op 100 NAP.

Kosten

De inschrijfkosten voor deze Run zijn €30 euro

Aanmelden
Aanmelden kan uitsluitend vooraf via de website. Restitutie van de inschrijfkosten is niet mogelijk.

Praktische informatie
 Datum: zaterdag 18 juni;
 Starttijd: rollende start vanaf 09.00 uur einde 19.00 uur, camping Oosterberg;
 Camping Oosterberg, Oosterberg 2, 6285 AD Epen;
 Kosten €30;
 Aanmelden: Via de website www.loveittrailit.nl;
 Betalen: online.

Corona
Run the Pubs zal plaatsvinden volgens de meest recente Corona richtlijnen.

Ben je op zoek naar een leuke trailrun? Bekijk dan onze complete trailrunkalender. Ben je op zoek naar geschikte schoenen, kleding, racevest of accessoires? Neem dan eens een kijkje bij Dutch Mud Men.

Het evenement is afgelopen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven
Start WhatsApp
1
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?