pexels photo 1009355

Love It Trail It Run the Bats

Ben je klaar voor de 1ste editie van Run the Bats, another crazy night trail? Kom dan op zaterdag11 december naar de duinen van het prachtige Nationaal park Zuid-Kennemerland met zijn mooie klimmetjes en single tracks.

Er zijn 100 plaatsen beschikbaar. Dus meld je snel aan!

Afstanden en route

• 13 km of 10 mijl trail Run
Een dag ticket kopen bestaat niet tot de mogelijkheid.
Voor alle afstanden geldt dat je ze gezamenlijk of alleen op gpx loopt.
Er zijn (bijna) geen markeringen onderweg.

Programma

Naast een uitdagende en goed georganiseerde Run welke start vanaf parkeerplaats Midden-Herenduin te Santpoort-Noord hebben we nog meer voor je: 

  • Je komt aan bij Atletiek vereniging AV Suomi met Winter Vibes door dj Eef Versteegen. Hier kom je je aanmelden, zijn meer dan voldoende parkeerplaatsen en kun je een hapje en een drankje bestellen aan de bar. Je kunt hier ook eventueel je spullen achterlaten, op eigen risico maar er blijven mensen van de organisatie aanwezig op deze locatie. In de duinen is de vaste Love it, Trail it crew met voldoende mensen aanwezig om eventuele deelnemers die verdwalen of hulp nodig hebben zeer snel te kunnen helpen. De crew bezit over meer dan voldoende gebiedskennis en zijn duidelijk zichtbaar aanwezig.
  • Vervolgens wandel je of ren je vanaf AV Suomi 2km naar de Start en Finish op parkeerplaats Midden-Herenduin te Santpoort-Noord. Hier meld je jezelf aan bij de tent van de organisatie welke je direct kunt zien nadat je de Duin en Kruidbergerweg bent overgestoken. Wanneer je je night trail gelopen hebt meld je jezelf ook weer af, zo weten wij dat iedereen weer veilig het bos uit is. We gaan werken met een rollende Start en bij de finish ontvang je tot slot ook nog een gepersonaliseerde medaille.

Kosten

De inschrijfkosten voor deze Run zijn € 15 en € 20 euro waarvan een deel zal worden afgedragen aan Natuurmonumenten. Een donatie aan Natuurmonumenten word zeker op prijs gesteld.

“Steun de natuur! Het parcours van Run the Bats loopt door een van de mooiste natuurgebieden van Nederland. Heerlijk om hard te lopen en jezelf uit te dagen. Natuurmonumenten zorgt voor de natuur en de toegankelijkheid van het gebied. Dat doen we voor, namens en met iedereen die van de natuur houdt. Doe ook mee, steun Natuurmonumenten en dit mooie gebied door lid te worden of een donatie te doen! Zodat dit parcours en andere trails zo mooi blijven.”

Link naar lid worden: https://www.natuurmonumenten.nl/word-lid

Link naar donatie: https://www.natuurmonumenten.nl/donatie/natuurmonumenten

Aanmelden kan uitsluitend vooraf via de website. Restitutie van de inschrijfkosten is niet mogelijk.

Praktische informatie

📅 Datum: zaterdag 11 december

⏱ Starttijd: rollende start vanaf 19.30 uur, parkeerplaats Midden-Herenduin

📍 AV Suomi, Kerkpad 59, 2071 CX Santpoort-Noord

💶 Kosten €15-€20

➡️ Aanmelden: Via de website met vermelding van voornaam, achternaam, telefoonnummer en noodnummer

 Betalen: online

Ben je op zoek naar een leuke trailrun? Bekijk dan onze complete trailrunkalender. Ben je op zoek naar geschikte schoenen, kleding, racevest of accessoires? Neem dan eens een kijkje bij Dutch Mud Men.

Het evenement is afgelopen.

Datum

zaterdag 11 december 2021
Verlopen!

Tijd

Gehele dag

Locatie

Overveen, Noord-Holland, Nederland
Overveen, Noord-Holland, Nederland

Organisator

Love It Trail It
Email
info@loveittrailit.nl
Meer Lezen
trailrunshop

5 gedachten over “Love It Trail It Run the Bats”

  1. Beste Lars,

    Als je bent ingeschreven ontvang je deze week nog alle informatie per email in huis waarin verwerkt de meest recente aanpassingen v.w.b. de corona maatregelen.

    Tot 11 december

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven
Start WhatsApp
1
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?