Limburg Wine Trail

Limburg Wine Trail

Schrijf je nu in voor de Limburg Wine Trail. Limburg is de wijnprovincie van Nederland, zeker historisch gezien. Kom je in het buitenland in een wijngebied, dan valt direct op dat deze altijd op prachtige plekken liggen. Top ingrediënten om deze hardlopend te ontdekken. In Nederland hebben we deze lappendekens van wijngaarden niet, dus is een trailrunning gids met wijnkennis handig.

Limburg Wine Trail

Hiermee hebben we duidelijk wat een Limburg Wine Trail is, namelijk een trailrun in Limburg langs en door enkele prachtige wijngaarden. Natuurlijk willen we dan ook de deelnemers aan zo’n trailrun laten proeven van de wijnen die in Limburg worden geproduceerd.

Indien je vaste bezoeker van Trail-running.eu bent is een introductie naar trailrunning overbodig, maar wellicht wel handig om de overige termen van Limburg Wine Trail te ontleden. Limburg spreekt voor zich, dus trailrunning in het prachtige heuvelland. Blijft over de wijn!

Dit kun je verwachten

  • Maximaal 20-25 deelnemers per Wine Trail
  • 4 proefeenheden Limburgse wijn (1 onderweg en 3 na afloop)
  • Plank met lekkere tapas bij de wijn
  • Prachtige route langs wijngaarden (gemiddeld 15km)
  • Uitleg door wijnprofessional over Limburgse wijnen (historie, vinificatie en toekomst)
  • Een mooie locatie waar we de proeverij organiseren, zoals bijvoorbeeld een wijngaard.
  • Attentie van Trailrunning

Ben je op zoek naar een leuke trailrun? Bekijk dan onze complete trailrunkalender. Ben je op zoek naar geschikte schoenen, kleding, racevest of accessoires? Neem dan eens een kijkje bij Dutch Mud Men.

Het evenement is afgelopen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven
Start WhatsApp
1
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?