kustmarathon zeeland trailrun

Kustmarathon Zeeland Trailrun

Kustmarathon Zeeland krijgt een 7e onderdeel, een trail over 15 kilometer die op de vrijdagavond van het Kustmarathon Zeeland weekend gelopen wordt. Deze trail is toegankelijk voor iedereen, dus man en vrouw. De Trailrun is een waar avontuur over overharde paden, mul zand, modderige plassen, hoogteverschillen en krappe bochtjes.

Kustmarathon Zeeland Trailrun

Op veler verzoek wordt de Trailrun een apart onderdeel, waardoor dus ook mannelijke deelnemers mee kunnen strijden. Daarom staat de Trailrun los  van de Ladiesrun, waartoe eerder een Ladiestrail  behoorde. Door dit onderdeel toe te voegen, hoopt de organisatie een nog breder aanbod te presenteren en mensen aan het sporten te krijgen.

Staatsbosbeheer verleend medewerking om het parcours in 2023 nog aantrekkelijker te kunnen maken. Door goed overleg kunnen we gebruik maken van een uniek stuk bos- en duingebied ter hoogte van Groot-Valkenisse zonder de natuur teveel te belasten. 

De inschrijving voor de Trailrun gaat op 1/1/23 open via www.marathonzeeland.nl

Ben je op zoek naar een leuke trailrun? Bekijk dan onze complete trailrunkalender. Ben je op zoek naar geschikte schoenen, kleding, racevest of accessoires? Neem dan eens een kijkje bij Dutch Mud Men.

 • 00

  dagen

 • 00

  uren

 • 00

  minuten

 • 00

  secondes

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven