koning van spanje Trail nl

Koning van Spanje Trail 2023

Neem deel aan deze klassieker in het Limburgse Heuvelland: de 12e editie van de SALOMON Koning van Spanje Trail vanuit Gulpen. Verschillende routes door Zuid-Limburg en een stuk België die het mogelijk maken een schitterend Trailweekend in het heuvelland te beleven, inclusief night trail. Van jong tot oud, van beginnende trailer tot competitieve loper die voor een klassering gaat op dé hoofdafstand van het weekend: de 43km op zaterdag 13 mei. Voor de tweede keer staat ook een ultra Trail over 80km met 2.200 hoogtemeters op het programma (zaterdag 13 mei).

Koning van Spanje Trail

Deze Trail dankt zijn naam aan de start & finish locatie in Gulpen: de Koning van Spanje beklimming. Een heuvel die door de Koning van Spanje tijdens de veldtochten door den Nederlanden gedurende de 80-jarige oorlog werd bezet. Deze beklimming vormt in mei voor de verschillende afstanden onderdeel van ieder zijn eigen veldtocht.

Afstanden

  • 10 km
  • 11 km
  • 18 km (ook nighttrail)
  • 22 km
  • 30 km
  • 43 km
  • 80 km

Let op! Inschrijven voor deze trail gaat bij de organisatie zelf via de knop aan de rechterkant.

Niet vergeten

Ben je op zoek naar een leuke trailrun? Bekijk dan onze complete trailrunkalender. Ben je op zoek naar geschikte schoenen, kleding, racevest of accessoires? Neem dan eens een kijkje bij Dutch Mud Men.

Het evenement is afgelopen.

Datum

vrijdag - zondag 12 - 14 mei 2023
Verlopen!

Tijd

Gehele dag

Locatie

Gulpen, Limburg, Nederland
Gulpen, Limburg, Nederland

Organisator

Mud Sweat Trails
Website
https://www.mudsweattrails.nl/races/
Inschrijven
Teensokkenwinkel nl 1
trailrunshop

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven