hubo sukerbiet trailrun

HUBO Sukerbiet Trailrun

Wil je het nieuwe jaar goed beginnen met een echte uitdaging? Schrijf je dan snel in voor de HUBO Sukerbiet Trailrun.

HUBO Sukerbiet Trailrun

Een pittig trailrun-parcours van 25km met 350 hoogtemeters  (11 km, 155 hoogtemeters) die loopt door één van de mooiste natuurgebieden van Nederland, de Lemelerberg en Archemerberg.

De Hubo Sukerbiet Trailrun start bij Natuurcamping de Lemeler-Esch en heeft uniek parcours zonder asfalt, met natuurlijke hoogteverschillen en mooie vergezichten. Een letterlijk en sportief hoogtepunt is  de top van de Archemerberg, die 78 meter boven het Sallandse Landschap uitsteekt. Het uitzicht hier is al een beloning op zich.

HUBO Sukerbiet Trailrun A3 poster 2023

Wij zijn blij dat Landschap Overijssel ons de mogelijkheid geeft om de HUBO Sukerbiet Trailrun te organiseren, omdat dit een uniek natuurgebied is kunnen er maximaal 350 deelnemers meedoen.

Team Sukerbiet heeft tot doel om door middel van sportieve activiteiten geld in te zamelen voor goede doelen. Al het inschrijfgeld van de HUBO Sukerbiet Trailrun komt ten goede aan de (KWF actie) Alpe d’Huzes 2023 waar Team Sukerbiet dit jaar aan mee gaat doen.

Afstanden HUBO Sukerbiet Trailrun

Je kunt meedoen aan de volgende afstanden:

  • 11 KM
  • 25 KM

Let op! Inschrijven voor deze trail gaat bij de organisatie zelf via de knop aan de rechterkant.

Niet vergeten

Ben je op zoek naar een leuke trailrun? Bekijk dan onze complete trailrunkalender. Ben je op zoek naar geschikte schoenen, kleding, racevest of accessoires? Neem dan eens een kijkje bij Dutch Mud Men.

Het evenement is afgelopen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven