houttrail delft Trail nl

Houttrail Delft

Zuid-Holland staat niet bekend als dé trailprovincie van Nederland. Dat je er toch een leuke trail kunt lopen, daarvan is de Houttrail Delft het bewijs.

Houttrail Delft

De derde editie alweer! Met pijlen in plaats van linten dit keer, zodat verkeerd lopen (bijna) uitgesloten is. Én met een route erbij. Omdat het eigenlijk zo jammer was dat je het Balijbos bij de Houttrail links liet liggen, brengt de toegevoegde route van zo’n 35 kilometer je ook in dát mooie stuk natuur. Dus even doortrainen en dan op 16 april nóg meer verstopte paadjes ontdekken. Verder opnieuw een route van zo’n 13 en één van zo’n 24 kilometer. Allebei goed te doen voor lopers die kennis willen maken met trails én afwisselend en uitdagend genoeg voor ervaren trailers. Ik weet het zeker: de Houttrail Delft blijft verrassen, ook al loop je ‘m elk jaar!

Afstanden Houttrail Delft

Je kunt je inschrijven voor de volgende afstanden;

  • 13 kilometer
  • 24 kilometer
  • 35 kilometer

Let op! Inschrijven voor deze trail gaat bij de organisatie zelf via de knop aan de rechterkant.

Niet vergeten

Ben je op zoek naar een leuke trailrun? Bekijk dan onze complete trailrunkalender. Ben je op zoek naar geschikte schoenen, kleding, racevest of accessoires? Neem dan eens een kijkje bij Dutch Mud Men.

Het evenement is afgelopen.

Scroll naar boven