hollands duin trail

Hollands Duin Trail 2022

Hollands Duin Trail gaat door een eindeloos natuurgebied, met vele single tracks, door duinen, over strand en afwisselende bospaden. Laat je verrassen door de schoonheid van dit gebied op 1 van de 6 verschillende afstanden. 

Hollands Duin Trail

We starten opnieuw vanaf Langevelderslag bij onze partner Vrijstaat Nederzandt. De deelnemers waren enthousiast en genoten van deze bijzondere mooie maar zware (ultra)trails. We zijn trots op dit evenement… we hebben niet alleen een geweldige startlocatie Nederzandt als partner aan het strand, de natuur is prachtig en we hebben voor iedere deelnemer een passende afstand met een uitdaging van formaat.

We zijn te gast bij onze partner Vrijstaat Nederzandt voor de Hollands Duin Trail.

Vrijstaat Nederzandt is gelegen aan het strand, midden in het Hollands Duin natuurgebied. De parkeerplaats ligt op 200 meter lopen. 
Jullie worden ontvangen bij deze locatie en Vrijstaat Nederzandt staat bekend om haar gastvrijheid en de heerlijke menukaart. 

Ben je op zoek naar een leuke trailrun? Bekijk dan onze complete trailrunkalender. Ben je op zoek naar geschikte schoenen, kleding, racevest of accessoires? Neem dan eens een kijkje bij Dutch Mud Men.

Het evenement is afgelopen.

Datum

zaterdag 12 november 2022
Verlopen!

Tijd

Gehele dag

Locatie

Noordwijk aan Zee, Zuid-Holland, Nederland
Noordwijk aan Zee, Zuid-Holland, Nederland

Organisator

Trailrunning Events
Website
https://trailrunning-events.eu/
Inschrijven
trailrunshop

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven
Start WhatsApp
1
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?