36 ALTRA

Heuvelland Marathon 2021

Na afgelopen persconferentie waarbij een verlenging van de lockdown werd afgekondigd hebben we moeten besluiten om de Heuvelland Marathon van 14 maart te verplaatsen naar 27 juni 2021. De inschrijvingen zullen voor deze nieuwe datum weer geopend worden op 15 februari. Reeds ingeschreven deelnemers ontvangen van ons een e-mail met daarin de te volgen procedure.

De Heuvelland Marathon is anders dan andere marathons. De Heuvelland Marathon loopt in 2021 van Maastricht naar het hoogste punt van Nederland. Het is geen gewone marathon maar een natuurmarathon. Het parcours loopt overwegend over onverharde paden, maar is geen trailrun. Er zitten een aantal klimmetjes in met een totaal van 750 hoogtemeters. De start is op 42 m NAP en de finish op 326 m NAP.
Het parcours is door het heuvelachtige karakter pittiger dan de meeste marathons. De route gaat door de schitterende natuur van het Limburgse Heuvelland met geweldige uitzichten en pittoreske dorpjes.
Naast de hele marathon afstand zal ook een estafette vorm worden aangeboden voor teams van 4 of 2 personen (2x 21,1km).

In 2022 draaien we de looprichting weer om en loop je van het Drielandenpunt naar Maastricht. Het is natuurlijk mooi om de dubbel te volbrengen.

Het evenement is afgelopen.

Datum

zondag 27 juni 2021
Verlopen!

Tijd

Gehele dag

Locatie

Maastricht, Limburg, Nederland
Maastricht, Limburg, Nederland

Organisator

Bearsports
Website
https://www.bearsports.nl/
Meer Lezen
trailrunshop

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven
Start WhatsApp
1
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?