wijnmarathon

Heilbron Limburg Wijnmarathon

Heilbron Limburg Wijnmarathon – zie, ruik, proef en voel de mooiste wijnregio van Nederland!

Limburg Wijnmarathon

Op zaterdag 1 en zondag 2 oktober 2022 vindt in Wahlwiller de tweede editie van de Limburg Wijnmarathon plaats. Hardlopers verkennen onze prachtige wijnregio over onverharde wegen en paden, een zogenaamde trailrun.

Ziede prachtige vergezichten en wijngaarden
Ruikde natuur van Zuid-Limburg
Proefde prijswinnende Limburgse wijnen zowel onderweg als bij de finish
Voelde typerende heuvels van Zuid-Limburg in je benen

Ontstaan

Het eerste initiatief is genomen door Roger van der Linden (Stichting For a Kid‘s Smile) die reeds vele activiteiten organiseerde om gelden te genereren voor Kika. The REAL Running Dinner, dat reeds 3 keer in Vijlen werd gehouden was de opmaat voor deze wijnmarathon. In Raymond Beeren van Bearsports (dé expert voor trailrunning in Zuid-Limburg) werd een enthousiaste founding partner gevonden. In 2021 werd eindelijk de succesvolle eerste editie gehouden en die krijgt natuurlijk een vervolg in 2022!

Route

De start en finish van de eerste editie worden gesitueerd op het terrein van de Wahlwiller Wijnfeesten, tevens het startpunt van de in 2019 gelanceerde permanente Routes des Vins. Het parcours zal over onverharde wegen gaan, langs en zelfs door diverse wijngaarden. Bij de tussenstops worden de lopers getrakteerd op een paar slokken Limburgse wijn en wat gezellige sfeermuziek! Na de finish wacht een bijzondere medaille en natuurlijk nog meer wijn.

Organisatie

De organisatie van de loop is in handen van Bearsports, een zeer vertrouwde naam in de wereld van trailrunning. Bearsports organiseerde reeds vele succesvolle lopen zoals de Heuvelland Marathon, St. Pietersbear Trail, Alfa Bear Trail en vele andere.

Ben je op zoek naar een leuke trailrun? Bekijk dan onze complete trailrunkalender. Ben je op zoek naar geschikte schoenen, kleding, racevest of accessoires? Neem dan eens een kijkje bij Dutch Mud Men.

Het evenement is afgelopen.

Datum

zaterdag - zondag 01 - 02 oktober 2022
Verlopen!

Tijd

Gehele dag

Locatie

Wahlwiller, Limburg, Nederland

Organisator

Bearsports
Website
https://www.bearsports.nl/
Inschrijven
trailrunshop

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven
Start WhatsApp
1
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?