haarlerbergtrail

Haarlerbergtrail

De Haarlerbergtrail is een prachtige kleinschalige trail over de Sallandse Heuvelrug (maximaal 249 deelnemers). Keuze uit 3 afstanden: 16 km, 22 km of 30 km.

Haarlerbergtrail

In 2016 organiseerden we voor het eerst een “Trail Run”, op de dag voorafgaand aan de Haarlerbergloop. Mede door de vele positieve reacties van de lopers hebben we besloten er een blijvertje van te maken. Dit jaar zal deze Haarlerbergtrail plaatsvinden op zaterdag 5 november 2022. Naast de lange, uitdagende 30 km trail is er ook een verkorte versie: 22 km. Nieuw is dit jaar de 16 km afstand!

De trail heeft dit jaar nieuwe routes. Maar uiteraard wordt een groter gebied aangedaan. Op die manier willen we onze lopers kennis laten maken met en laten genieten van een groot deel van het Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug.

De route gaat in, tegenstelling tot die van de Haarlerbergloop, deels over paden die in het broedseizoen zijn afgesloten. Het voor jezelf nalopen van de route is daardoor tussen 15 maart en 15 juli niet mogelijk. 

Inschrijving

30 km                        start 12.00 uur                  kosten € 17,50

22 km                        start 12.00 uur                  kosten € 17,50

16 km                        start 12.30 uur                  kosten € 15,00

Naar de inschrijving

De loop wordt opengesteld voor maximaal 249 deelnemers. Inschrijving kan uitsluitend door voorinschrijving.  Dit is inclusief de afdracht van € 1,00 aan Support for Nature. Het inschrijfgeld wordt na deelname geïncasseerd. Deelname is op eigen risico.

De voorinschrijving wordt gesloten op vrijdag 4 november 23:59 uur, of eerder indien het maximum van 249 inschrijvers bereikt is. Na-inschrijving is niet mogelijk.

De organisatie kan tot vrijdag 4 november 20.00 uur de trail afgelasten, volg de website voor het laatste nieuws. Ook voor extra informatie omtrent coronamaatregelen.

Startnummers kunt u op ophalen bij De Veldkamp (sporthal) aan de Veldkampsweide 1.

Ben je op zoek naar een leuke trailrun? Bekijk dan onze complete trailrunkalender. Ben je op zoek naar geschikte schoenen, kleding, racevest of accessoires? Neem dan eens een kijkje bij Dutch Mud Men.

Het evenement is afgelopen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven
Start WhatsApp
1
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?