haag marathon challenge Trail nl Trailrunkalender

HAAG Marathon Challenge

Op 17, 18 en 19 juni 2022 organiseert Haag Atletiek de derde editie van de Haag Marathon Challenge, kortweg HMC. In 3 dagen loop je een marathon: op de vrijdagavond, zaterdag aan het begin van de middag en zondagochtend (kijk voor de precieze afstanden op Parcours). De start en finish zijn elke dag bij Haag Atletiek aan de Laan van Poot. Het parcours loopt door het prachtige Westduinpark en op dag twee pakken we een stukje strand mee. Je kan je inschrijven voor de complete marathonafstand, of met twee teamgenoten de drie afstanden in estafette lopen. Een estafette team mag uit elke man/vrouw en leeftijd combinatie bestaan.

Haag marathon challenge

Als deelnemer loop je op eigen risico en voor eigen verantwoordelijkheid. De organisatie aanvaardt ten aanzien van de deelnemers geen enkele aansprakelijkheid, van welke aard dan ook. Mocht het evenement onverhoopt afgelast moeten worden dan vindt geen restitutie van het inschrijfgeld plaats.

Tijdmeting

De tijdmeting vindt plaats met behulp van een chip in het startnummer.

Prijzen

De 1e, 2e en 3e dame en heer Solo winnen een prijs in het overall klassement. Voor de Trio teams zijn er ook prijzen voor het 1e, 2e en 3e team in het overall klassement. Elke finisher ontvangt een herinnering.

Limieten per dag

Voor iedere etappe is een tijdslimiet ingesteld:
Dag 1 – tijdslimiet 60 minuten
Dag 2 – tijdslimiet 80 minuten
Dag 3 – tijdslimiet 3 uur 30 minuten

Omkleden en douchegelegenheid

In de kleedkamers van Haag Atletiek kan je je omkleden en douchen. Er is een dames- en een herenkleedkamer. Sporttassen e.d. kan je achterlaten op de rekken in het clubhuis. Voor je waardevolle spullen zijn er kluisjes beschikbaar in het clubhuis. De organisatie is niet verantwoordelijk voor kwijt geraakte spullen.

Verzorging

De waterposten kan je vinden op de parcourskaarten. Aan de finish is er water en sportdrank..

Medische begeleiding

Bij de start, finish en op het parcours is medische begeleiding aanwezig verzorgd door het Rode Kruis.

Parkeren

Bij het sportpark is een parkeerplaats met een beperkt aantal plekken. In de wijk is echter verder voldoende parkeerruimte en is het parkeren gratis. Aangezien de parkeerplaats onderdeel is van het parcours, vragen wij je om zoveel mogelijk in de wijk te parkeren.

Ben je op zoek naar een leuke trailrun? Bekijk dan onze complete trailrunkalender. Ben je op zoek naar geschikte schoenen, kleding, racevest of accessoires? Neem dan eens een kijkje bij Dutch Mud Men.

Datum

vrijdag - zondag 17 - 19 juni 2022
Verlopen!

Tijd

Gehele dag

Locatie

Den Haag, Zuid-Holland, Nederland

Organisator

Haag Atletiek
Inschrijven
trailrunshop

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven
Start WhatsApp
1
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?