dinah might ultra run

Dinah Might Ultra Run

De Dinah Might Ultra Run. Met deze zeer afwisselende loop door de Noordoostpolder kom je onverwacht veel mooie paden en bijzondere objecten tegen.

Afstanden De Dinah Might Ultra Run

Naast de vertrouwde 50 mijl (80 km, starttijd 8:30) dit jaar ook een 100 km (starttijd 7:30). Die 20 km extra bestaat vooral uit trailpaadjes en akkerranden en heeft een limiet van slechts 12:30 uur (met coulance). De route gaat over het voormalige eiland Schokland (werelderfgoed), langs het Ketelmeer, langs een luchtwachterstoren (met expositie), een lange rechte polderweg, oud-Kraggenburg, het Waterloopbos, via Blokzijl over de kronkeldijk naar Kuinre, door het Kuinderbos met preekstoel en Kuinderburcht en over de oude vuilstort (kuitenbijtertje) weer richting de startlocatie. Na het Dinah Might pad is het nog 500 meter tot de finish waar je verwelkomd wordt met een unieke medaille en een warme maaltijd. Onderweg 4 uitgebreide verzorgingsposten / CP’s. De 100 km route maakt tussen de VP’s altijd een extra lusje en komt ook over het Vuurtorenpad en dus langs de unieke Vuurtoren midden in de NOP. De route is niet gepijld dus je loopt op GPS. Vanaf VP3 (52/64 km) worden de tussentijden genoteerd en als einduitslag opgenomen bij een DNF, alhoewel een DNF eigenlijk geen optie is.

Let op! Inschrijven voor deze trail gaat bij de organisatie zelf via de knop aan de rechterkant.

Niet vergeten

Ben je op zoek naar een leuke trailrun? Bekijk dan onze complete trailrunkalender. Ben je op zoek naar geschikte schoenen, kleding, racevest of accessoires? Neem dan eens een kijkje bij Dutch Mud Men.

Het evenement is afgelopen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven