deo trail Trail nl 1

DEO trail

De inschrijving voor de 40e editie van de OVM-DEO en DEO trail loop is geopend. Op zaterdag 18 december zal dit jaarlijkse hardloopfestijn weer plaatsvinden, mits de coronaregelgeving dit uiteraard toelaat.

DEO Trail

De voorbereidingen voor de crossloop door de mooie omgeving van het Stelkampsveld zijn in volle gang. Dit jaar zal er vanwege het jubileum eenmalig een nieuw onderdeel aan de vaste loopafstanden worden toegevoegd, maar daarover later meer.

Start en finish zijn zoals altijd op het sportcomplex van v.v. DEO en op het complex zijn voldoende faciliteiten om om te kleden en te douchen.

Crossloop en afstanden

De OVM-DEOloop is een echte crossloop met een uitdagend en grotendeels onverhard parcours. De routes leiden je slingerend over de bospaden, langs de heidevelden en de nieuw aangelegde natuur in de Dijkhoek.

De afstanden zijn ook dit jaar weer hetzelfde: 4.6, 9.1 en 12.7 kilometer.

De start van deze afstanden is om 13.30 uur.

Kidsrun

Ook dit jaar is er weer een kidsrun. De kidsrun heeft een lengte van 1.5 kilometer en is een perfecte afstand voor de sportieve jeugd, al dan niet begeleid door ouder(s). De kidsrun start om 13.00 uur.

Voor de minderjarige deelnemers aan de kidsrun is er een kleine herinnering aan hun deelname.

Ben je op zoek naar een leuke trailrun? Bekijk dan onze complete trailrunkalender. Ben je op zoek naar geschikte schoenen, kleding, racevest of accessoires? Neem dan eens een kijkje bij Dutch Mud Men.

Het evenement is afgelopen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven